Esnafları Gezdi

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip,Taraklı'da esnaf ziyaretleri yaptı
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, partisinin Taraklı Belediye Başkan Adayı ile birlikte, Taraklı’da esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. Ziyaretlerine Taraklı’da yapımı devam eden bir termal tesisten başlayan Uzm. Dr. Kolip, Taraklı’nın özellikle sağlık turizminde başarılı olan ülkelerden çok daha iyi şartlara sahip olduğunu söyledi. Uzm. Dr. Kolip, “Yaklaşık 25 yıldır araştırdığım ve üzerine projeler geliştirdiğim bir konu. Taraklı’yı tüm dünyaya açacağız. Taraklı ve Sakarya ekonomisine çok ciddi katkıları olacak projelerimizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

‘Kalkınmaya yerelden başlayacağız’
Her projelerinde, her çalışmalarında önceliğin Sakaryalılar olacağını ifade eden Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Sakarya’nın tüm ilçelerini gezdik. Birçok köyüne gittik. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz şu ki, insanlarımız, esnafımız kan ağlıyor. Pazarlarımızda 70-75 yaşındaki annelerimiz elleri, dudakları morarmış ekmek parası kazanmak için mücadele ediyor. Önceki gün katlı pazar esnafı ile birlikteydik. Her gün bir başka esnafımız kepenk kapatmak zorunda kalırken, Suriyeli misafirler her gün başka bir yerde dükkan açıyor. Hiçbir hijyen denetimi olmadan, hiçbir belge almadan, vergisiz ve sosyal güvenliksiz işçi çalıştırarak, esnafımıza bir darbe de onlar vuruyor. Bunun için önce Sakarya olacak diyoruz. Önce Sakaryalılar bu şehrin imkanlarından faydalanacak diyoruz. Kalkınmaya yerelden başlayacağız diyoruz. Biz Sakaryalıları ayağa kaldıracağız ki Sakarya da ayağa kalksın diyoruz. ” Şeklinde konuştu.

Başarılar Diledi

Ziyaretleri sırasında MHP nin Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı ve ekibi ile karşılaşan Dr Cihan Kolip Pilavcı ile bir süre sohbet edip başarılar diledi.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.