TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın dan Özkaramana ziyaret.

Bilecik İli Pazaryeri İlçesi Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve AKP Pazaryeri İlçe Başkanı Muhsin Turan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ı makamında ziyaret etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın başkan Özkaraman dan ilçede yapımı devam eden restorasyonlar ve turizm potansiyeli hakkında bilgiler aldı.
Taraklı da ki restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın Taraklı nin turizm alanında büyük mesafe aldığını, restorasyonların tamamlanması ve yapımı devam edem Taraklı Termal Turizm inşaatının da tamamlanması ile ilçe de büyük bir turizm potansiyeli oluşacağını belirterek “Şu durumda bile biz Taraklıyı çok sevdik. Böyle tarihi mekânları gezmek görmek ve çalışkan bir belediye başkanıyla çalışmak bizi çok memnun etti. Bizde Pazaryeri Belediyesi olarak daha için başındayız. İnşallah bizde 10 yıl içerisinde Taraklı nın seviyesine gelmek için mesaimizi en iyi şekilde harcayacağız. Böyle sevecen insanlarla karşılaştığım için ve başkanımızın bize yardımları için teşekkür ediyorum” dedi.
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ise Pazaryeri Belediye başkanı Muzaffer Yalçın ve AKP İlçe başkanı Muhsin Turan ın Taraklıyı ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu ifade ederek “Taraklı mız gelecek beş yıl içerisinde konaklarıyla hanları ile ve Taraklı Termal devre mülk ve oteli ile turizm alanında Türkiye nin sayılı ilçeri arasında yer alacaktır” şeklinde konuştu

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.