TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

İmar Planı Ve Vİzyonu

Taraklı'da İmar Planı Revizyon Ççalışmaları Başladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman



“İmar Planı Revizyon Çalışmalarında Halkımızın da Bilginse Başvuracağız” dedi



Taraklı’da İmar planı revizyon çalışmaları başladı.İmar palanı revizyon çalışmaları hakkında bilgi veren Tarakloı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman şu açıklamayı yaptı.”Taraklı’da 1965 ve 1989 yılları arasında yaptırılan “Taraklı Halihazır Haritaları” nı kırk yıl aradan sonra tekrar güncellemeye başladık.Taraklı Belediyesi adına İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından 15/9/2006 tarihinde ihaleye çıkarılan ve 11/11/2006 tarihinde yüklenici firma ile sözleşmesi yapılarak çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Taraklı Hali Hazır arita işleri 123 hektar meskun 4640 hektar gayri meskun nirengi ve 1/1000 ölçekli ve 1/5000 ölçekli sayısal harita üretim işi için arazi ölçümlerini tamamladık.Büro çalışmalarımız devam etmektedir.Yapılan sözleşmeye göre Nisan ayında tamamlanacak haritaların Belediyemize tesliminden sonra mevcut imar planında değişiklikler yapacağız.”dedi. Başkan Özkaraman açıklamasında “Taraklı İmar Planı Revizyon çalışmaları sırasında haklıda bilgilendireceklerini ve halka açık toplantılarla planların hazırlanmasında vatandaşın görüşünün alınacağını ifade etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

yusuf kabak
24.02.2007 / 11:50:23
İnşallah denildiği gibi yapılacak olan revizyonda halkın görüşü alınır. Çünkü bu tip işler önceden hep adamına göre kapalı kapılar ardında yapılırdı.Hatta "yakın ve yandaş"değilsen işte ozaman yerin yeşil alanmı olur, ağaçalndırılacak alanmı olur, tarım arazisi mi olur, yoksa bedelsiz halkın kullanımına mı verilir onu işler kesinleşince askı bitince görürsün.Yazık bu millete yarısının tapusu yok, yarısının imar izni yok, bir çoğuda kaçak.Ama önce yap denilmiş sonra yaptığın yanlış denilmiş.Lütfen bunları düzeltin.Millete kulak verin. Birde anlamadığım Koruma amaçlı İmar planında bahsedilen plan müellifi kimdir ne iş yapar sanırım bir şirket ve onun sorumlusu, her değişiklikte onun görüşü niye alınır biri bana bunu izah etsin.Bu şirket parasını pulunu almış hala nasıl bu kadar etkili. Lütfen bunları değiştirin. Bir de sit etkileşim alanı diyorlar nerde başlar nerde biter. Bakıyorsun etkileşim alanında ev yaptırmıyorsun ama onun daha ilerisinde kamu binaları mevcut bunun gibi.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.