TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı Ziraat Odası Seçimi Yapıldı

1 Oy Farkla Saim Düzgün Yeniden Başkan Seçildi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:





İbrahim Kra,Saim Düzgün






Taraklı Ziraat odası olağan genel kurul toplantısı belediye düğün salonun da 23 delegenin ve çiftçilerin katıldığı genel kurula siyasilerde katılarak büyük ilgi gösterdiler. Divan başkanlığını Akyazı Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar Başkan Yardımcılığını Süleyman Pınar ve katip üyelikleri Nazmi İnan ile Zekeriya Çoban ın yaptığı genel kurulda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını okunmasının ardından faaliyet ve hesap raporları okundu. Oya sunulan raporlar genel kurula katılan delegelerin oyu ile ibraz edildi. Saim Düzgün ve İbrahim Kara ‘nın başkan adaylığında iki ayrı liste seçimlere girdi. Başkan Adaylarından Saim Düzgün delegelerden tekrar oy isteyerek “Ziraat Odası yönetimi olarak her zaman çiftçilerimize hizmet gayretinde olduk. Bu dönemde sizlere hizmet etmek arzusundayım sizlerden oy istiyorum dedi. Başkan adaylarından İbrahim Kara da delegelerden oy isteyerek Taraklı Ziraat Odası yönetimine talip olduklarını söyledi. Seçimlerin yapılmasının ardından 23 delegenin 12 sinin oyunu alan Saim Düzgün yeniden başkan seçildi. İbrahim Kara ise 11 delegenin oyunu alarak 1 oy farkla seçimi kaybetti. Taraklı Ziraat Odası Meclisi şu isimlerden oluştu.



  Saim Düzgün, Naci Bozkurt, Mehmet Önal , Ayhan Demiroğlu, Veli Topçu , Nail Ak, Yüksel Çamdibi, İsmail Örs , Orhan Koç , İbrahim Çam , Metin Tabak, Cevdet Toprak, Nurettin Bulut, ve Sabahattin Yılmaz.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Hamdi YEL
25.02.2007 / 11:09:55
Kazanan arkadaşlara teşekkür ederim.Bu seçimlere siyaset ve bölgecilik karışmasaydı iyi olurdu.Sivil toplum kuruluşu olmanın gerekliliği budur.delegelerimiz ve çiftçilerimiz bunu anlayamadılar. Herkez bana göynük ziraat odasını örnek gösteriyordu.İbrahim Kara ile Arif Çevik'in bu işe soyunmalarında tek amaç taraklı için etkin bir ziraat odasını faaliyete geçirmekti.Bize söz veren delegelere ne oldu hangi oyunun kurbanı oldu.İnşallah yanılıyorumdur,taraklıda hiç birşey değişmez çünkü pantolonun altına şalvar giyen bir çok insan var.
bravo müdür
25.02.2007 / 12:24:11
tarım ilçe müdürü sayın hamdi yel konunun en ince noktasına değinmiş.tebrik etmek gerekir.işte böyle kişi ve seçimlerle taraklı hiç bir yere varmaz.seçilen arkadaşlar hizmeti taraklı dışında değilde taraklımıza yapsalar çok iyi olur.konuyu hamdi yel müdürümüz çok iyi anlatmış.ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ...DIR
ZİRAAT ODASI GİDİYORMU
25.02.2007 / 12:28:05
bu seçim bir nevi küçük siyasi seçim gibi olmuş.ama çoğu kişiler oyunamı gelmiş acaba.bakıyorsunuz da misyonu bitmiş insanlar bu seçimi yönlendirmiş.bu odayı ilk kuran kim.başkanı ilk seçtiren kim.sayın mehmet çam ve arkadaşlarıda oyunamı geldi dersiniz.
cesmea@hotmail.com
26.02.2007 / 11:04:16
ne saim kardeşimi nede ibrahim kardeşimi tanımam inşallah taraklı için ve köyleri için hayırlı olur seçilen arkadaşları tebrik ederim amaşunu söylemedende geçemeyeceğim taraklıda taraklıya hizmetten çok bölünmüşlüğü ikililemliği seziyorum bin kilometre uz<aktan inşallah ben yanılıyorumdur her ilçede siyasi çekişme olur ama taraklılı hemşerilerimi anlayamadımtaraklı sporu okudum bölünmüşlük var ziraat odası seçimlerine baktım insanlarda bir tedirginlik rahatsızlık neden seçilenler oyla seçildiği için herzaman muteberdir kabul ve saygı görmelidir veya madem başarısız bir dönem geçiren bu arkadaşlar tekrar neye aday olurlar onuda anlamış değilim benim annem bolu göynüğün narzanlar köyündendir bu gerçeğide görmezlikten gelemiyeceğim taraklıdan çok ilerideler her yönden inşallah taraklıda bu bütünlüğü bir gün görürüz hiç alınmayın hemşerilerim kendinize pay çıkarın tekrar seçilken arkadaşlarıu kutlar başarılı çalışmalarda bulunmalarını temenni ederim hayırlı olsun
İsa AKŞİT
26.02.2007 / 14:16:22
Hamdi YEL'in yorumuna aynen katılıyorum ve kendisini gönülden destekliyorum. Ziraat odası kendine düşen görevi yapmalı ve siyasete karışmamalı. Bir Çiftçi Örgütü olduğuna göre çiftçiye nasıl faydalı olabilirim diye faaliyetini yürütmelidir.
çetin kaya
26.02.2007 / 15:45:30
Hamdi Yel in yanındayız. Çetin Kaya - Veteriner Hekim
E.ELFAZ ERMİŞ
26.02.2007 / 20:51:59
EVET BU ÜLKEDE HERKES HERİŞİ YAPAR AMA ASLİ İŞNİ YAPMAZ.SİYASETÇİ SİYASETİNİ,ÇİFTÇİ ZİRAATİNİ YAPMALI AMA MAALESEF OLMUYOR. SANA İÇTEN KATILIYOR VE DESTEKLİYORUM
Baki YILDIRIM
27.02.2007 / 22:33:57
Ziraat Odası seçimi sonunda yeni yönetime seçilen Başkan ve üyelerini kutluyorum.Çalışmalarında başarılar dilerim.Yalnız İlçe Tarım Müdürü Hamdi YEL'in yorumunu okuyunca şok oldum.Bu mini seçime de siyaseti karıştırmışlar demek ki .Bu insanlarımıza yazık değil mi ?Esas seçilecek olanın, siyasiler yüzünden seçilememiş olması hiç hoş değil.Bunların hepsı bizim insanlarımız nifak sokmaya hiç gerek yok.Zaten bizim ülkemiz de herkes kendi işini yapsa ülkemiz kalkınır.ama olmuyor.işte.çomak sokula sokula bu günlere geldik.Hamdi YEL müdürümüzü de ayrıca tebrik ediyorum.Dik durmuş.Kendine yakışır bir şekilde yorum yapmış.Yorumunun altına imza atarım.Saygılarla..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.