Vay Başımıza Gelenler

Gölet Niçin Yapılır.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

 


Mehmet Gülen (Kilciler Köyü Muhtarı)


Bolu Göynük İlçesinin Kilciler köyü mevkiinde Kovalı Çayır’da 20 dönümü kapsayan Gölet yaklaşık 3 yıl önce tamamlandı. Göletin yapıldığını duyan çevre bölgelerdeki kurbağalar kovalı çayıra akın etmeye başladı. Gölet’in çevresine üşüşen kurbağa sürüleri gözlerini kapayıp peş peşe gölede atlamaya başladılar. Bu durumu izleyen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kilciler Köyü Muhtarı Mehmet Gülen Yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Önce Gölet yapılacağını duyunca köy halkı olarak hepimiz sevindik. Fakat bizi hayal kırıklığına uğratan durum ise, göledin su tutmayışı oldu. Vatandaşlarımızın da izlediği gibi, çevredeki akarsulardan gelip göledin çevresinde toplanan kurbağaların gölede atlamaları herkesi şaşırttı. Neye uğradığını anlayamayan kurbağa sürüleri adeta renk değiştirdi. Kan revan içinde kalan kurbağalar kenara çekilip dert yandılar” dedi. Kendi yaralarını kendileri sarmaya çalışan kurbağa sürüleri yavaş yavaş bölgeyi terk ediyorlar diyerek sözlerini tamamladı.



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

hasan çok
7.04.2007 / 23:13:14
tamamen magazin haberi olmuş yapan editörü kutluyorum kurbağalar hangi hayvan hastanesindeyse ziyarete gidelim bu habere böyle yorum olur saygılar.
Burhan YÜCETÜRK
8.04.2007 / 00:40:50
Ben de Kilcilerdenim. Bizim çocukluğumuzda kovalı çayırda hayvanlar otlatılırdı. Şimdi ise kurbağalara mekan olmuş. Demek ki gölet kurbağalara yaramış. Muhtarımız Mehmet Gülen kurbağalara sahip çıksın, hayvancağızlar kendi yaralarını kendi saracağına hastaneye yatırılsın:) Saygılarımla.
yusuf kabak
9.04.2007 / 09:38:22
Yine inceden bir Kilciler Klasiği, Cennet Kabağı,Trafo, Caminin minaresi,Salatalık gibi daha bir çok yalazadan sonra şimdi de kurbağalar..Resminde poz verirken bile ne demek istediğini anlıyorum. İyiki varsınız.Ama bunları dost meclisinde anlatırsak kızmak yok.Kilcilere selam.
İbrahim ARSLAN
9.04.2007 / 20:40:23
Bu sitede Kilcilerle ilgili nekadar haber okuduysam gülmekten kendimi alamadım.Editörlerde ,okurlar arasıra hiç değilse neşelensinler diye bu haberleri veriyorlar herhalde.Site çalışanlarını,okurları ve habere konu olan Kilciler lileri selamlıyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.