TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Toçoğlu’dan SATSO’nun projelerine destek


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Aday Adayı Enver Toçoğlu, Sakarya’nın sanayide önemli bir yer edindiğini, üretim ve ihracatta daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaretinde konuşan Toçoğlu, “Sakarya ülkemizin yıldızı. Bugün ihracatta Türkiye’de 9’uncu sıradayız. Daya iyi yerlere gelmek mümkün. Mesela otomotiv sektörü genel ihracatta ilk sırada yer alıyor. Bu noktada Sakarya’nın otomotiv kenti yapılması hedefi ve SATSO’nun bu yönde çalışmalarını takdirle izliyor, destekliyorum” dedi. Toçoğlu, milletvekili olması halinde SATSO’nun lokomotif görevi üstlendiği hedefler doğrultusunda çalışmalara ortak olacağını da ifade etti. 


BACAYI TÜTTÜREN ANLAYIŞLA

Çalışma hayatının içinden geldiğini ve yıllarca sendikacılık yaptığını anlatan Toçoğlu, “İşyerlerine sahip çıkan ve önce bacasını tüttüren bir anlayışla hareket ettik. Patronları yaşatmayan sendikacılık, kahraman sendikacılık değildir” diye konuştu. 


YENİ TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİ

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Enver Bey’in de ifade ettiği gibi Sakarya, ülkemizin yıldızı konumunda. Önümüzdeki zaman boşa harcanmamalı ve nitelikli kullanılmalı. Sakarya, Yeni Türkiye’nin lokomotifi olabilecek altyapıya sahip. Otomotiv kenti hedefimiz gibi altını doldurabileceğimiz hedeflerimiz var. Harman zamanı diyoruz. Üniversite-Sanayi işbirliğiyle yeni projelerinde önü açılacak” dedi. 


KÖSEMUSUL KİTAP HEDİYE ETTİ

Kösemusul, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Enver Toçoğlu’na çıktığı yolun hayırlı olması dileğinde bulunarak SATSO tarafından hazırlanan Ada’dan Pazar’a adlı Sakarya Tarihi kitabı hediye etti. Ziyarette, SATSO Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.