TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Meydan Çalışmaları Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Meydan Projesi’nde ilk kazmayı kısa süre içerisinde vuracaklarını açıklad
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklılıların merakla bekledikleri yeni meydan projesinin kısa süre içerisinde temelinin atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun Taraklı’ya vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz. İlçemizin tarihi dokusu ile uyumlu yeni meydan projesinin kısa süre içerisinde temeli atılacak. Hayırlı olsun” dedi.


 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Meydan Projesi’nde ilk kazmayı kısa süre içerisinde vuracaklarını açıkladı. Şehrin güney ucuna verilen yeni yaşam alanı müjdesi ile ilgili olarak daha önce projelendirme çalışmaları sonlanmış, ihale de tamamlanmıştı. Başkan Toçoğlu, 2 bin 500 metrekarelik yeni meydan için sözleşmenin imzalandığını ve yer tesliminin de gerçekleştirildiğini ifade etti.


 


Taraklı’ya Yeni Yaşam Alanı


Toçoğlu, “Projede sözleşme ve yer teslim işlemleri de sonlandı. İhaleyi alan firma Taraklı’ya şantiyesini kuruyor. Kısa süre içerisinde ilk kazma vurulacak. Hamdolsun Taraklı’ya vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Sosyal donatıları oldukça yüksek olacak bu yeni yaşam alanı ilçemizin tarihi dokusu ile de uyumlu olacak. Aynı zamanda Taraklı’nın turizm zenginliği açısından da projenin önemli bir yer tutacağı kanaatini taşıyoruz” diye konuştu.


 


Yeni Meydan Beğeni Kazanacak


Şehre yeni yaşam alanları kazandırma konusunda yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da kaydeden Başkan Toçoğlu, “Taraklı Meydan Projesi’ni ilçemiz için çok önemli buluyoruz. Geride bıraktığımız yıl 300 bin turistin ziyaret ettiği bir ilçeden bahsediyoruz. Büyükşehir olarak Taraklımızı ziyaret eden misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamak adına da önemli bir çalışma olacak. Barındırdığı sosyal donatılarla merkez, yerli yabancı tüm misafirlerin beğenisini kazanacak”

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.