TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Ozan Balcı'ya Veda Yemeği

Taraklı Kaymakamı Ozan Balcı, İftar yemeğinde veda etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:




Veda Yemeğinde Duygulu Konuşma Yapan Kaymakam Ozan Balcı:

"Taraklı'da görev yapan şanslı insanlardan biri olduğum için çok mutluyum." dedi


Taraklı Kaymakamı Ozan Balcı nın Şırnak Vali Yardımcılığı görevine atanması nedeniyle Adliye Teşkilatı, daire müdürleri, muhtarlar, il genel meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri, iftar yemeğinde bir araya geldiler.


Yemekte konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Mahmutoğlu Kaymakam Ozan Balcı’nın ilçeden ayrılacak olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek Balcı’nın görev yaptığı iki yıllık süre içerisinde önemli hizmetlere öncülük ettiğini söyledi. Daire müdürlerine moral ve motivasyon açısından da önemli katkılar sağladığını belirten Mahmutoğlu “Taraklı İlçemiz Ozan Balcı yı unutmayacaktır“ dedi. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ise Sayın Kaymakamımız gerek şahsiyet olarak gerekse idareci olarak hiç birimizin olumsuz bir şey söyleyemeyeceği kişilikte bir insandır. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme anlayışımızla Taraklı’ya güzel hizmetler kazandırıldı. Sayın Kaymakamı her zaman şükranla anacağız. İlçemizden ayrılacak olması halkımız adına şanssızlık, yeni görev yeri için de ayrıca büyük şans” diyerek yeni görev yerinde başarılar diledi.

"Hakkınızı Helal Edin"

Yemekte duygu dolu konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ozan Balcı ise yemekte son derece duygulu bir konuşma yaptı. “Öncelikle kendimi bir Taraklı'lı olarak kabul etmenizi istiyorum“diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Balcı, Taraklı da görev yapmanın herkese nasip olmayacağını söyledi. “Taraklı insanı gibi kanaatkar sakin ve hakkına razı olan insan ülkemizde pek göremezsiniz. Taraklı gibi huzurlu bir ilçe Türkiye'de enderdir. Taraklı'ya hizmet ederken Taraklı halkından da çok şey öğrendim. Anadolu insanındaki misafirperverliği sıcak kanlılığı ve samimiyeti gördüm. Bu nedenle hizmetlerin kazandırılmasında halkımızın katkısı da olmuştur. Kadın erkek herkes son derece iyi niyetli insanlar. Görev yaptığımız süre içerisinde ekip çalışmasına önem verdim. Hizmetlerin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eğer, görev esnasında herhangi birinizin kalbini kırdımsa herkesten özür diliyorum. Benim hakkım hepinize helal olsun.” dedi ve yemeğe katılanlar da Kaymakam Ozan Balcı'ya haklarını helal ettiklerini dile getirdiler. İlçe Kaymakamı Ozan Balcı'nın yemek boyunca duygulu olduğu gözlerden kaçmadı.

Cuma Günü Ayrılacak

Kaymakam Ozan Balcı için ayrıca Cuma günü Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Parkında Cuma namazının ardından Bayramlaşma ve uğurlama programı yapılacağı belirtildi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

nisani caran
2.06.2009 / 15:42:13
slm ben ozanbalcının askerarkadaşı nisani ozan balcı ğercekten dürüstbirisidir bize askerlikte abilikyap hemde komtanlık onun hakkını nasıl öderizbilmem sayğılarımla

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.