TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı Bedensel Engelliler Derneği Hizmet Binası Açıldı

Açılışta Konuşma Yapan Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Emriye Arapoğlu "Taraklı Belediyesinin Bedensel Engellilere Hizmeti İmkânları Geniş Büyük Belediyelere Örnek Olmalı" Dedi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


Taraklı'da Bedensel Engelliler Derneği Hizmet Binası açılışı törenine katılan Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Emriye Arapoğlu "Taraklı Belediyesinin Bedensel Engellilere yapmış olduğu hizmet imkanları geniş büyük belediyeler için örnek olmalı" dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'ı makamında ziyaret eden Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Emriye Arapoğlu, beraberinde başkan yardımcısı Turan Albay, Garip İnal ve Sakarya Bedensel Engilliler Derneği Başkanı İbrahim İşçi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Özkaraman ile sohbet ettiler. Bedensel Engellilere hizmetinden dolayı Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve belediye meslisine teşekkür eden Arapoğlu ve beraberindekiler daha sonra Belediye pasajı ikinci katındaki Bedensel Engelliler Hizmet Binasının açılışını yaptılar. Burada konuşan Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Ümran Arapoğlu "Taraklı Belediyesini böyle bir hizmetinden dolayı kutluyorum.Bu hizmetin imkanları olan büyük belediyeler tarafından örnek alınmasını arzuluyorum. Taraklı daki vatandaşlarımıza her zaman hizmet etmeye hazırız."dedi. Belediye Başkanı Tacettin Özkaramanda açılışta yaptığı konuşmada "Rutin hizmetlerimizin dışında özürlü vatandaşlarımız içinde daha önceden çalışmalar başlatmıştık."Her an sakat olabiliriz" endişesi içerisinde vatandaşlarımıza böyle bir hizmeti gerçekleştirdik. İmkanlarımız el verdiği sürece her türlü hizmeti sunarak engelli vatandaşlarımıza sahip çıkacağız dedi.Sakarya Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Şirin'de yaptığı konuşmada "Taraklı'da böyle bir hizmeti gerçekleştiren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Dernek olarak her zaman destek olmaya hazırız "dedi. Daha sonra açılış kurdelesi kesilerek dernek binası hizmete açıldı.

Bedensel Engelliler Derneği açılış törenine İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çam ve Kadir Sayın, Belediye Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından katılanlara kabaklı pide ve ayran ikram edildi.



.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

mesut uzelli
12.11.2007 / 09:12:58
FAYDALI BİR HİZMET YAPILMIŞ,UNUTMAYALIM,HER SAĞLAM İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR....

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.