TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Gençlik Atölyesi Taraklı'yı gezdi

Gençler yaz boyunca Sakarya’nın dört bir yanını gezip keşfettiği, tarihi yerinde öğrendiği Büyükşehir Genç Atölye Yerinde Tarih Atölyesi’ne Taraklı’nın tarih kokan sokaklarında veda etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Gençler yaz boyunca Sakarya’nın dört bir yanını gezip keşfettiği, tarihi yerinde öğrendiği Büyükşehir Genç Atölye Yerinde Tarih Atölyesi’ne Taraklı’nın tarih kokan sokaklarında veda etti.
TARAKLI’NIN TARİH DOLU SOKAKLARI
Program içinde yer alan Yerinde Tarih Atölyesi’nin son dersi ise Osmanlı yadigarı olan tarih kokulu sokaklarıyla meşhur Taraklı’da yapıldı. Tarihe doğru yolculuğa çıkan gençler, unutamayacakları bir gün geçirdi. 15-21 yaş aralığındaki öğrencilerin 4 farklı branşta teorik, pratik ve uygulamalı eğitim aldığı Genç Atölye’de sezonu hatıralarla dolu bir programla kapatan Büyükşehir’in Taraklı keşfinde gençlere Doç. Dr. Haşim Şahin eşlik etti.

TARİHE YERİNDE ŞAHİTLİK ETTİLER
Tarihe tanıklık eden ve Sakarya’nın en önemli değeri Taraklı’nın hikayesini uzman isimden dinleyen gençler, gezi için belediyeye teşekkür etti. Büyükşehir’in Genç Atölyesi yerinde tarih, geleneksel sanatlar, sinema ve doğa tutkunları olmak üzere 4 farklı branşta derslerini tamamladı. Sakarya’nın gençleri, gelecek süreçte açılacak yeni dersler için sabırsızlıkla bekliyor.

“YENİDEN BULUŞACAĞIZ”
Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın tarihi, kültürel ve akademik anlamda en zengin projelerinden bir tanesi haline gelen Genç Atölye’de bu yılda da renkli programlar ile geride bıraktık. Gelecekte, yepyeni ve heyecan verici derslerde yeniden buluşacağız” denildi.

#tarakli-gezi #genclik #atolye

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.