TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı'da Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin, ilçedeki okullarda devam eden bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı'da Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlanıyor
Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin, ilçedeki okullarda devam eden bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına büyük bir özveri ile hazırlanan okullarda, Müdür Yetkin yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde gözden geçirdi.
Taraklı Ortaokulu’nu ziyaret eden Remzi Yetkin, okulun elektrik sisteminin değişimi ile ilgili çalışmaları inceledi. Ayrıca, spor sahası, lavabolar, soyunma odaları ve koridorlarda yapılacak olan düzenlemeler hakkında bilgi aldı. 
Yenidoğan İlk/Ortaokulu’nda inşaat süreci tamamlanmak üzere olan çalışmaları da yerinde gözlemleyen Yetkin, okul müdürü ve inşaat çalışmalarından sorumlu kişilerden detaylı bilgi aldı.
Atatürk İlkokulu’nda devam eden bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını da inceleyen Yetkin, okul yönetiminden süreçle ilgili bilgi alarak, yapılan çalışmaların yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için gereken adımların atıldığını belirtti. Taraklı İlçe Belediye Başkanlığı tarafından gönderilen araç ile okulun bahçesi temizlenirken, okuldaki hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.
Zübeyde Hanım Anaokulu’nda da bakım, onarım ve temizlik çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Remzi Yetkin, bu okulu da ziyaret ederek okul yönetiminden bilgi aldı ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Taraklı İlçe Belediye Başkanlığı'nın desteğiyle okulun bahçesi temizlenirken, okullar 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına hazır hale getirilmek için yoğun çaba sarf ediliyor. Müdür Yetkin, yapılan bu titiz hazırlıklar neticesinde, öğrencileri büyük bir özlemle beklediklerini ifade etti.

#inceleme-egitim #okul #mudur

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.