AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kollarında Başkan Ali Rıza Arvasi

AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Ali Rıza Arvası, tek liste ile yapılan seçim sonucunda Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirildi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Ali Rıza Arvası, tek liste ile yapılan seçim sonucunda Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirildi. Görevini yaş haddinden dolayı Taraklı Belediye Meclisi üyesi Arda Özkan'dan devralan Arvası, yeni dönemde gençlerin potansiyelini en iyi şekilde kullanarak partisini daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.
Taraklı Belediye düğün salonunda gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Veda konuşması yapan Arda Özkan, "Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaki yükü hafifletebildiğimiz için mutluyuz. Yeni görevdeki kardeşlerimin de aynı azimle çalışacağından eminim. Partimizin kuruluşundan beri sahip olduğumuz inançla, ilçemize ve milletimize hizmete devam edeceğiz. Yeni dava arkadaşlarımın bayrağı daha ileri taşıyacağına inanıyorum. AK Parti'ye hizmet etmekten gurur duyuyorum" dedi.
Yeni başkan Ali Rıza Arvası ise, "Bugün burada, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Gençliğimizin enerjisi ve potansiyeliyle, partimizi daha ileriye taşımak için buradayım. Hedefim, birlikte güçlü bir ekip oluşturarak gençlerimizin sesini daha güçlü duyurmak ve topluma katkı sağlamak" ifadelerini kullandı.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özen, AK gençliğe güvendiğini belirterek, "Her zaman yanınızdayım ve destek olacağım" dedi. Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı'da destek sözü vererek, birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını vurguladı.
Kongreye, AK Parti Genel Merkez Gençlik kolları MKYK üyesi Mehmet Akkuş,AK Parti İl Başkan yardımcısı Süleyman Yıldırım,AK Parti İl Gençlik kolları başkanı Hüseyin Serdar Akgün,AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özen, AK Parti ilçe kadın kolları başkanı Arzu Tolun,Taraklı Belediye başkanı İbrahim Pilavcı ve partililer katıldı.
AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları yönetimine seçilen isimler ise şöyle:
Asil Üyeler:

Ali Rıza Arvası
Ali Samet Eskioğlu
Barış Avcı
Bilal Kıratlı
Cengizhan Koç
Cihat Keskin
Enver Tüysüz
Fatih Can Garga
Onur Ercan
Şerafettin Bozkurt
Tarık Özkan
Yedek Üyeler:

Cihan Şimşir
Muhammed Emre Afyoncu
Berat Kara
Taha Demirel
Mertcan Özdemir
Recep Aygün
seçildi.

#ali-riza-arvasi #genclik #kolu #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.