TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Ve Taraklıspor Lige Katılıyor

4 yıldır Adapazarı Büyükşehir Belediyesi 2.Amatör liginde mücadele eden Taraklıspor bu yılda liglerde Taraklı’ yı temsil edecek.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklıspor’ un liglere katılması ile ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Kadir Sayın “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (ASKF)müracatımızı yaptık Futbol Federasyonunda gerekli işlemlerimizi tamamladık. Mevcut kadromuzda lisans vize işlemlerimiz tamamlayarak kadromuza gençleri takviye ederek Adapazarı BŞB 2. Amatör liginde centilmence şampiyonluk için mücadele etmek istiyoruz “dedi. Kulüp Başkanı Kadir Sayın Taraklısporun bu yıl Pamukova grubunda mücadele edeceğini bununda kendileri için avantaj olduğunu söyledi. Adapazarı BŞB 2 Amatör liginde karşılaşmaların Nisan ayında başlaması bekleniyor.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ahmet dağ
10.02.2008 / 12:30:17
çok güzel oynuyorlar şahane
hüseyin çelikpençe
24.02.2008 / 19:18:28
demek taraklı sporumuz bu senede katılıyor ama yinede çok zor çünkü başarı için birlik beraberlik şart tüm takım birbirini sevecek saygı gösterecek hiç bi oyuncuya şunun veya bunun için öncelik verilmeyecek takımda kim iyiyse o oynayacak tabi baştaki teknik tirektör kimsenin güdümünden gitmeyecek kararları kendisi vercek.kimse beni yanlış anlamasın ben gördüğümü veyaşadığımı soyluyorum.umarım tabi taraklımız layık olduğu yere gelsın.şimdiden taraklı sporda oynayacak arkasaşlara başarılar yonetıme sabırlar dilerim.{AKÇAPINARLI}...huseyin.
ali
6.03.2008 / 22:18:59
beyler kusura bakmayın ama bu işler para harcanmadan yapılmıyo öle boş hayallere kapılmayın destek şart para yoksa şampiyonlukta zor belediyeden destek almanız gerek ayrıca bu işler köyümün insanıylada olmuyo artık dışardan işi bilen bi kaç tane tecrübeli adam gerek. tabi bunlar komşu köylerden olmayacak . amatörde iyi takımlarda oynamış futbolcular olsa iyi olur allah yardımcınız olsun . başarılar

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.