TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Ağaçlar Kesilecek

Taraklı'ya hakim iki tepeden biri olan Hisar Tepesinde ağaçların kuruması ile ilgili gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı ilçesinin önemli hakim tepelerinden biri olan Hisar tepesinde mevcut ağaçların sararması ve kurumasının hastalık neticesinde gerçekleştiğini belirten Taraklı Orman İşletme şefi Mehmet Koyuer "Bu kurumayı önlemek mümkün değil Ağaçlarda mevcut böceklerin etrafe yayılması durumunda hastalığın başka bölgelerdeki ağaçlarada sıçraması mümkün.O nedenle hastalıklı ağaçların mutlaka kesilmesi gerekiyor.Ardından kabuklarını yakma işlemi yapacağızTek sıkıntı ağaçları olduğu mevki çalışmaların zor yapılmasına sebep.Mevcut evlerde çalışmaları güçleştirmekte.Ağaçları kesim ve yakma işleri ekiplerimizin gözetiminde belediye tarafından yapılacaktır.Çalışmaların tamamlanmasının ardından başta akasya ve değişk türde ağaçların hemen dikimi yapılacaktır" dedi.Orman işletme Şefi Koyuer çalışmalara hemen başlayacaklarını söyledi. 


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Deniz üstün
12.04.2008 / 08:37:19
ağaçların kuruması çok üzücü,bu işe belediye el atmışken hisarı daha cazip hale getirmek için oraya oturma bankları,su,ve yeşillendirirkende biraz daha özen gösterip iyi birşey yapsak çok iyi olur mesala oranın şeklini bozmadan parklara takılan aydınlatma,da takılabilir,bence orayı taraklıya yakışır bir hale sokalım iyi olmazmı?

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.