TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

İnternet Evi Açıldı

Taraklı Belediyesi İle Telekom’un Ortaklaşa Gerçekleştirdiği Sosyal Sorumluluk projesi Kapsamında Belediye Halk Kütüphanesinde “İnternet Evi” Açılışı Yapıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


Taraklı Belediyesi ve Telekom’un ortaklaşa kurduğu “İnternet Evi”nin açılışında bir konuşma yapan Sakarya İl Telekom Müdürü Ahmet Hamdi Zengin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte 2007 yılının ortalarından itibaren ülke genelindeki birçok ilçede internet evi kurulmasını planlandığını belirterek, “Şirketimiz bu projede Taraklı’ ya da yer verdi. Bu proje ile internetin kullanımının geniş kitlelere yayılması, ülkemiz insanına e-Türkiye ile e-Devlet kavramlarının tanıtılması ve e- dönüşüm sürecine katkıda bulunup internet kullanımına imkânı olmayanlara kullanım fırsatı sunulmasını amaçlanıyor. Sakarya’da bu kapsamda internet evlerinin kurulması ile çalışmalar yapıldı.. Sakarya da da tüm ilçelerde internet evi kurulmuştur, Taraklı’ da da ilçelerinde internet evleri kurularak hizmete girdi. Şirketimiz tarafından her ilçe merkezi için 20’şer adet PC, masa, koltuk ile birer yazıcı ve klima tahsis edildi. Bu konuda gerekli olan binalar ise Kaymakamlıklar ve Belediyeler tarafından tahsis edildi. Taraklı’ da da belediyenin tahsis ettiği mekânda 20 bilgisayar ile bu hizmeti vermeye başladık” dedi.


Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da yaptığı konuşmada sosyal sorumluluk projesi kapsamında Telekom ile ortaklaşa gerçekleştirilen “İnternet Evi” projesinin önemine değinerek, “Bu proje ile internet hizmeti alamayan vatandaşlarımız TC kimlik numarasını kayıt ettirerek buradan yararlanabilecekler ” dedi.


İnternet evinin açılışına Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın siyasi parti temsilcileri Telekom İl Müdürlüğü temsilcileri ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. İnternete ilk kayıt yaptırıp bağlanan ise Telekom İl Müdürü Ahmet Hamdi Zengin ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman oldu.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Kadir DEMİR
15.04.2008 / 18:18:48
Sakarya İl Telekom Müdürü Ahmet Hamdi ZENGİN Bey'e ; Sayın müdürüm,hızla gelişen Türkiyemizde internet hizmetinden faydalanamayan bir dünya yerler var.Bunlardan biri de köyümüz Hacıyakup. Hali hazırdaki santralimiz eski tip olduğundan internet kurulumuna müsait değil.Santral meselesini ele alıp bu hizmetten bizleri mağdur etmeseniz diyorum. Konuya duyarlı olup sesimize kulak vereceğiniz kanaatiyle, en kısa zamanda hizmetten istifade edenler arasına Hacıyakup'u da dahil edeceğinizi ümit ediyorum. Göstereceğiniz ilgi ve alakaya şimdiden teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.Esen kalın.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.