TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

4 trilyonluk rüşvet!

Vali Konağı arazisine talip olan ve devir işlemleri için rüşvet verdikleri iddia edilen 3 işadamı Emniyet'teki sorgularında 4 milyon YTL ( 4 trilyon lira) tutarında rüşvet verdiklerini itiraf ettiler
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

GÖRÜŞME DETAYLARI
31 kişinin gözaltına alındığı operasyonda en önemli noktayı oluşturan Vali Konağı'nın satışıyla ilgili olarak adı geçen 3 işadamı Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadelerine başvuruldu. İşadamları ifadelerinde 4 milyon YTL tutarında rüşvet verdiklerini belirtirken görüşme detaylarını ayrıntılarıyla anlattılar.

HERŞEYİ ANLATTILAR
Rüşvete aracılık yapan kişilerin ifadelerinin alınmasının ardından operasyonun eksik kalan kısımları da tamamlandı ve Vali Yardımcısı Haluk Nuri Ballı gözaltına alındı. Kamu görevlilerine rüşvet verdiklerini itiraf eden işadamlarıyla ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Savcılığı tarafından işlem yapılabileceği belirtildi.

OKUTAN DÖNEMİNDE
Atatürk Stadı karşısındaki Vali Konağı arazisine, Vali Nuri Okutan döneminde talip olan işadamları arasında magazin basınında sık sık kendisini gösteren Ercan Canmutlu'nun da olduğu belirtildi. İşadamı Canmutlu ortaklarıyla beraber Vali Konağı arazisine, 2 okul ve yeni bir Vali Konağı yapımı karşılığında talip olmuştu.

ŞİDDETLE KARŞI ÇIKTI
Vali Hüseyin Atak Sakarya'ya atanır atanmaz önüne gelen Vali Konağı arazisinin devriyle ilgili dosyayı görünce şiddetle devir işlemlerine karşı çıktı. Atak'ın araziyi vermemesi üzerine Ercan Canmutlu ve arkadaşları verdikleri rüşvetin peşine düştü. Geri almaya çalışırken yapılan görüşmeler polis dinlemesine takıldı.

kaynak:Sakarya Yenihaber

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.