TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Ak Parti İlçe Toplantısı

Ak Parti Taraklı İlçe Toplantısında Konuşan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Taraklı’da İnanılmaz Değişiklikler Mevcut”Dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) aylık ile toplantısı parti binasında yapıldı. AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Çam ve Kadir Sayın ile Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile Belediye Meclis Üyesi İrfan Fiden ve Alaattin Yılmaz da hazır bulundu. AK Parti iktidarının Taraklı’ ya hizmetler vermeye devam ettiğini ifade eden İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı “Hizmetlerimizi gerçekleştirirken Milletvekillerimizin ve il teşkilatımızın desteğini her zaman yanımızda gördük” dedi Pilavcı AK Parti Taraklı İlçe kongresinin 4 Ekim 2008 Cumartesi günü yapılacağını belirterek “Kongrede tekrar aday olamayacağım. Görevini bir başka arkadaşa devretmek istiyorum” dedi. Köylerin sorunlarının hızla giderildiğini söyleyen İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın ise “KÖYDES projesi ile köylerimizin sıkıntıları tamamen ortadan kalkmıştır. Mevcut eksikliklerimizi gidermek için muhtarlarımızla uyum içerisindeyiz. Hizmette öncelik sırasına göre çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ da toplantıda yaptığı konuşmada belediye olarak 4 yıllık süre içerisinde önemli hizmetler verdiklerini söyleyerek İlçe merkezimize iki okul kazandırdık, altyapı ve kanalizasyon şebekemizi önemli ölçüde yeniledik Her mahallemizde kilitli parke ve yol çalışmalarımız halen devam ediyor. Aslında Taraklı’ da göz ardı edilmemesi gereken inanılmaz değişiklik mevcut. Biz göreve gelmeden önce özellikle belediye hizmetlerinde ve siyasi faaliyetlerde üzerindeki baskı sonucu rahat konuşamazken düşüncelerini söyleyemezken eleştiriler yapamazken şimdi herhangi bir baskı görmediğinden gerçekleştirilen icraatlardaki noksanlıkları, olması gerekenleri veya olmaması gerekenleri rahatlıkla konuşuyorlar. Halkımızın her türlü eleştirisini dikkate alıyoruz. “Bu yapılan eleştiri körü körüne” yapılan eleştir diyemeyiz. Yada neden icraatlarımızda noksanlık buluyorsun dersek bedeline de razı olmamız gerekir” dedi.

AK Parti Taraklı İlçe yönetim kurulunu aylık toplantısı yaklaşık 3 saat sürdü. 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.