TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Ali Dünya’yı MHP tabanı Kabul eder mi?


İnci ÖKTEN İnci ÖKTEN
Yayın: Güncelleme:

Kim ne derse desin eski DYP İl Başkanı ve milletvekili adayı iken 3.ncü sırayı beğenmeyerek seçimlerden çekilen Ali Dünya, şu günlerde iyi prim yapıyor.
 Adı bir CHP bir MHP ile geçen Ali Dünya hakkında çıkan haberler, Dünya’nın seçim öncesi primini arttırıyor. Ali Dünya, birden bire siyasette benzeri bulunmaz bir isim gibi çıkıverdi karşımıza.

Oysaki Dünya, DYP ve DP’de ne kadar başarı sağladıysa transfer olacağı partilerde de o kadar başarı gösterecek. Yoksa Dünya’nın parti değiştirmesiyle eline bir sihirli değnek falan verilmeyecek. İl başkanlığı yaptığı dönemlerde, partisinin ne kadar başarı sağladığı ortada.
Ali Dünya, hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir anlamda mavi boncuk dağıtıyor. Bu bekleme süreci içinde de, gündemde kalmayı iyi başarıyor. Benim bildiğim insanın bir siyasi görüşü olur, o görüşle ne olursa olsun o partide hizmet vermeye devam edersin. Bu çizgisi birbirine yakın olan siyasi partilerde bile transfer olaylarına hiç anlam verememişimdir. Kaldı ki, DP’den CHP’ye bir geçiş yapılsın.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan da, Ali Dünya’yı partilerinden aday göstermeyi düşündüklerini açıkça ifade etti. Bu konuda MHP Genel Başkanları Devlet Bahçeli’den de, vize aldığını açıklamış.
Erdoğan, Bahçeli’den vize almış olabilir ama bu konuda önemli olan tabanın da vizesini almaktır. MHP’liler bu duruma ne der? Nasıl karşılar?
MHP’de onca yıldır hizmet vermiş, isimleri adeta MHP ile bütünleşmiş isimler var. Milliyetçi Hareket Partisi’nin misyonu nu üstlenmiş ve bu uğurda sonuna kadar yarışma sevdalısı kişiler varken, başka bir partiden gelen isimle Büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerine gidilmesi parti içinde büyük huzursuzluk yaratır.
Ali Dünya, MHP’den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak çıkarsa, şansı ne olur?
MHP tabanı Dünya’yı içine sindirip oy verir mi, yoksa bu duruma tepkisini gösterir mi?
İnsanın aklına partilerin neden bu kadar Ali Dünya’nın üzerine düştüğü geliyor… Dünya’nın bu kadar taliplisi varken, DP’liler Dünya’nın kıymetini bilememiş?
Tüm MHP ve CHP’liler bu süreci merakla izliyor. Bildiğim tek bir gerçek var o da MHP’liler Dünya’yı, hemen kabullenemez. Zaten Ali Dünya da, bu partide her zaman yabancı kalacağını hissedecektir… MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın da, Ali Dünya’nın da bu konuyu tekrar tekrar düşünmesi gerek.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
13.10.2008 / 16:29:54
İnci Hanım, Siyasi partilerin içerisinde çoooook Ali Dünyaélar var.Oysa son günlerde adını sıkça duyduğumuz Ali Dünya gibi erdemli bildiğimiz siyasetçinin çıkıp "Ben filanca görüşe sahip fişmanca partinin adamıyım diyebilmesi lazım."Siyasi partiler araç olmamalı bence
göynüklü yaren
14.10.2008 / 18:48:24
Rahmetli Kemal sunalın ZÜMBÜK isminde Bir filmi vardı eğer filmi izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Bazılarına göre siyaset dünyası fikir savunma dünyası değil menfaat peşinde koşma dünyası olmuştur. Niceleri vardır Türbanı ve dini kullanarak siyaset yapar niceleri vardır Atürkve onun ilkelerini kullanıp siyaset yapar ve niceleri vardır bu ülke için şehit düşen vatan evlatlarını kullanarak siyaset yapar. ALLAH BU ÜLKE İÇİN SİYASET YAPANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN NE MUTLU ÜLKESİNİ SEVİPTE ÜLKESİ İÇİN HİZMET EDENLERE NE MUTLU VERDİĞİ OYUN ARKASINDA DURUPTA PATSİNİNE ÜLKÜSÜNE SAHİP CIKANLARA ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
recep
16.10.2008 / 02:05:06
sayın ablacım mhp tabanı kabul eder mı demsısn sen mhp yı tanımamsın daha bu partıde hersey olur hele hele vefasızlık bunların bas harfıdır onlar sadece slogan atmayı bıde parılerınıe ve lıderlerıne tapmayı bılırler onlara gore lıder ne derse dogrudur sorgu sual olmaz ..
ali dağ
21.10.2008 / 09:45:11
atm abe recep kardeşim....maşallah herşeyi ne kadarda çok biliyorsun.Sayın yazara abla dediğine göre epeyde büyüksün bunları bilmek için.büyümüşssünde küçülmüşsün maşallah. Bak aslanım bir şey üzerinde yorum yapacaksan bir şeyleri iyi bileceksin.Şu andaki akp geçmişte anap ın olduğu gibi toplama ve tamamen menfaat üzerine kurulmuş bir parti. Dünün anap lıları bu gün akp de dünün hızlı solcuları bu gün akp de, dünün milli görüşçüleri bu gün amerikanın her dediğini yapan ve bob başkanliğini yapan akp nin liderinin altında anladınmı.
Kadir DEMİR
23.10.2008 / 18:25:33
Ali DAĞ'a ; Kardeş, hemen altında yorum yazmış Recep YAZICI adlı vatandaş AKP'li mi? Yazıyı bende okudum ama böyle bir ibare göremedim.Ya da bizim anlayışımız mı kıt!Yoksa müneccim falan mısınız ?
kamil uzun
25.10.2008 / 12:14:55
Kadir kardeşim bu MHP liler bçöyledir işte hemen zıplarlar. Adamlar artık bir düşman edinmişeler ya AKP aka ak desede onlar için karadır. Bunun adı bağnazlıktır. Kendileri çakal çukal tayfası onu görmezler. AKP yi toplama derler. Onların yaptığının binde birini hangisi yapmış. Hem sokak ağzıyla konuşmakta onların marifeti, baksanıza "Aslanım" falan filan bu nasıl bir hitap
ali dağ
28.10.2008 / 22:36:15
Kadir Demir "bu partiden herşey olur vefasızlık bunların baş harfidir" diye devam eden cümle ve "tapmak "kelimesi ne demekse, ayıp çok ayıp yorum yazacaksn yorumu iyi oku öyle yorum yap illada yorum yapacağım dersem komik duruma düşersin.Başka yorumlarını okurken sizde belirli bir seviye görmüştüm ama şimdi biraz hayal kırıklığı oldu. Bırak kendi cevap versin Recep Kardeş, avukata falan ihtiyacı yoktur. Kamil UZUN Beeyefendi, bu MHP liler böyledir ne demek, çakal arıyorsan sağına soluna hatta kimlerle kol kola olduklarına bir bak. Ama canın yanmış belli olsun bunlarda geçer. Siz sokak ağzını ne zannediyorsunuz sosyetenin gülümüsünüz. O sokak ağzıyla belki senin yakınlarında konuşuyordur hele bi bak şöyle ya... bu kadar alınmana gerek yok fikirlerine katılmıyorum dersin biter. Önce hakaret edeceksin sonrada o cevapsız kalacak çok daha ağır konuşurum sana ama inan yaşını başını bilmiyorum. Yusufiyelerde yatarken biraz sabretmesini öğrendim. bilmem yaşın müsaitmi....
kamil uzun
29.10.2008 / 23:48:29
ismimin sonundaki 1972 yaşımı gösteriyor snırım. O şehir plakası değil. Canım bir şeyden yanmadı Çok şükür. Ben dünde bu günde neyi savunduğumun bilincinde oldum. Ağır konuşursan karşılığını alırsın. Sziler zaten laklakla geçirdiniz ömrünüzü. Ben sosyete gülü falan değilim. Ama sen birilerinin papağanı olmuş durumdasın. Burada racon kesmekte neyin nesi. Delikanlıların harcımıdır kendinden büyüğe aslanım diye hitap etmek.
mustafa dağdelen
1.11.2008 / 22:48:48
kamil uzun vede ekürisi kadir demir hangi yazıyı açsam fikriniz olmuş veya olmamış bilginizde dahil hep yorumlamışsınız ve bir birinize avukatlık yapmışsınız ben size medenice yaklaştım dönek dediz tabi yüz yüze diyemezsiniz biliyotum ve eminim recep kardeşim birzsert konuşmuş ama oda nafile yazılarınızdan anldığım kdarı ile bu dünyaya boş gelmiş boş gidiceniz allah ıslah etsin inci hanım siyaset her şeye gebedir ne doğuracağı belli olmaz kabaktanda kelek çıkmaz doğru saygılarla
kamil uzun
2.11.2008 / 11:13:17
Sayın Dağdelen; Bu yazıda senin bir tane yorumun yokken nasıl oluyorda bizi katarak bir şeyler yazmayı vicdanına sığdırıyorsun anlamadım? Başka yazılarda senin yazdıklarına karşı cevap veriyorum. Bide gelmiş yüzüme diyemezsin diyorsun. Sen neden başka yazıda cevap veremeyip burada yer değiştirmeye gidiyorsun. Dönek kelimesinin hakkını mı veriyorsun? Biz biribirimizi ilgilendiren bir konuda hemfikir olduğumuz için kadir kardeşimle birbirimizi desteklemişiz. Sen Ali DAĞ'ın avukatı mısın? Bize sarfettiğin lafları yanılmıyorsam aynaya bakarak söyledin.
kamil uzun
2.11.2008 / 11:19:45
Sayın Dağdelene bir hatırlatma daha. O kadar cahilsinki benim sana dönek denilen bir başka editörün yazısında hiç yorumum yok. Sana Selim yürekli Bey ve kadir Demir bey yüklenmişler sen kalkmışsın beni töhmet altında bırakıyorsun. İşte ne okuduğunu bilmiyorsun.Neyi savunduğunuda bilmiyorsun.Kafan karışık hırs gözlerini bürümüş.ben matador değilim.
ali dağ
2.11.2008 / 21:42:52
Pes doğrusu kamil bey maşallah herkese laf yetiştiriyorsun ya bravo. Benim avukata ihtiyacım falan yok. Bizim ailede şu an 4 tanesi serebst avukatlık yapıyor. Biride son sınıfta okuyor. Çok büyük perdeden üflüyorsun. Yaşın benden tam 10 yaş küçük yanılmadım.Ama seviyende biraz yanıldım... Cümlelerinin içi boş ve anlamsız, şu yukarıdaki yazıyı bi daha okusanda tekrar yorum yapsan.Sen tüzel kurumlara hakaret edeceksin sonrada cevap alınca bağıracaksın yok öyle yağma ..Fikrini söylersin o kadar kimse senin gibi düşünmek zorunda değil. Ömrümüzn neyle geçtiğinide maşallah iyi bildiğine göre fazla uzakta olmasan gerek. Neyse ben korktum senden yolun açık olsun...Yeni birilerini bulursun.
Özcan ÖZEN
6.11.2008 / 18:53:10
Öncelikle Merhabalar... Sayın Recep YAZICI Beyfendi biz M.H.P liler ne perilere nede lidere taparız putperest değiliz.Bizler tıpkı sizler gibi Yüce ALLAH'a taparız.M.H.P liler ayrı dünyanın insanı yada farklı millet değiliz.Hatta Türklüğe islamiyte en çok gönül verenlerden en çok savunanlardanız.Sayın Kamil UZUN Beyfendi M.H.Pliler hemen zıplarlar demişsin bizler futbol topu değiliz zıplayacak.Bizim düşmanlarımız p.k.kve yandaşçıları Türk düşmanı din düşmanı olan her kez bizim düşmanımızdır.Davamızda ekmektir.Aslanım keimesini beğenmiyorsun doğrudur peki biz M.H.P li fikirli kişilere çakal çukal tayfası demen ne derece doğru bu hitap edişin hoşmu ben seni tanımıyorum ama görsem kesin tanırım bir memleketlim larak bu kelimelerin karşısında üzüntümü dile getireyim.Sayın Mustafa DAĞDELEN Beyfendi yorumlara kızıyorsunuz yorum yapmak herkezin hakı yoruma açık bir web sayfası değilmi ? Ancak !!!Her insan yorum yaparken karşısındakini düşünüp aşalamadan güzelce yazarın yada yorumcunun bir
Özcan ÖZEN
6.11.2008 / 18:57:22
hatası varsa onu güzelce doğruyu yada yanlışını söylemesi gerekli diye düşünüyorum.Netice itibarıyla hepimiz hemşeriyiz hepimiz aynı memleketin insanlarıyız yakışırmı bizlere birbirimize ağır sözler kötü laflar etmeye lütfen arkadaşlar konuşmalarımıza biraz dikkat edelim.Recep YAZICI,Kamil UZUN vede Mustafa DAĞDELEN yorumumu sizleri kırmak değil dosthane olarak fikrimdir katılırsınız yada katılmazsınız. Hepinize saygı ve sevgiler
kamil uzun
8.11.2008 / 22:16:51
Sayın Özcan efendi biz ALLAHA taparız demişsin işte Milliyetçi geçinen senin gibi bir çok cahil cühelanın kullandığı bir cümle bu. ALLAHA ancak kulluk edilir. Sen put perest misin? Madem davanız DİN neden iktidarda iken ANTALYA milletvekilinize yemin edeceği zaman başını açtırıp takkiye yaptınız. Madem davanız pkk ile uğraşmak neden lideriniz idam edilmesin kararının altına imza koydu.Siz muhalefette aslanlaşıyorsunuz, iktidara gelince kuzu oluyorsunuz. 80 öncesi vefat eden 5000 gencin hesabını kim verecek. Hem DİN ve Milliyetçilik sizin tekelinizde mi? Sana bir soru Milliyetçi misin, Müslüman mısın? Bana bu sorunun cevabını ver.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.