TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Pilavcı Yeniden Aday

Ak Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı 18 Ekim 2008 Cumartesi Günü Yapılacak İlçe Kongresinde Tekrar İlçe Başkanlığı Görevine Aday Olduğunu Açıkladı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı TARAKLIAJANS'a yaptığı açıklamada "AK Parti Taraklı İlçe Yönetim Kurulu olarak Taraklı ya hizmetlerin kazandırılmasında Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve Muhtarlarımızla birlik beraberlik içerisinde uyumlu bir çalışma sergileyerek projelere imza attıklarını belirtti. İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı açıklamasında hafta sonunda yapılacak olan ilçe kongresinde göreve yeniden talip olacaklarını söyledi. "Görev yaptığımız süre içerisinde başta Kayaboğazı Gölet projesi ve ilçemizin en önemli sorunu olan Taraklı Geyve yolunun tamamlanması olmak üzere köylerimizde gerçekleştirilen hizmetlerde katkılarımız olmuştur. Teşkilatımızın başarısında il teşkilatımız ve milletvekillerimizin desteğini her zaman yanımızda gördük. Kongremizde yeniden göreve talibiz. İlçe kongremizde 399 delegemiz oy kullanacak. Birlik ve bütünlük içerisinde tek liste ile kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizden sonra yaklaşan yerel seçimler nedeni ile seçim startını da almış olacağız. AK Parti olarak elde edilen başarıdan daha fazlasını başarmak durumundayız. Bunu gerçekleştirmek içinde her zaman çalışma azmi içerisindeyiz” dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mete Güngör
15.10.2008 / 19:27:45
bana kalırsa iyi olmadı.bu işi daha iyi yapacak isimler var taraklıda.şimdi bana,o zaman sen aday olsaydın diyen sivri zekalılar çıkabilir.ben aday olamıycak durumdayım.ama gerçekten,bu işi daha bir hakkıyla yerine getirecek çok isim var taraklıda.
İsmail Küçükçakır
18.10.2008 / 14:16:47
Mehmet abiye başarılar dilerim. hayırlısı olsun.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.