TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Vekiller Köy Muhtarlarını Dinledi

Dün Taraklı'ya Gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Millet Vekilleri Belediye Kütüphanesi ve Toplantı Salonunda Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Milletvekilleri Recep Yıldırım, Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Ak PArti İl Başkanı Yusuf Alemdar, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Akparti İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı ve İl Genel Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıda, Köy Muhtarları, derlerini, sıkıntılarını ve teşşekkürlerini vekillerle paylaştı.


22 Köy Muhtarının katıldığı toplantıda, köylerdeki en büyük sıkıntının Yol, su ve kanalizasyon sorunu olduğu tespid edildi. Muhtarlar "En büyük sıkıntımız, projelerimiz Köy Hizmetlerinde takılıyor ve ilgi görmüyor" dedi.


Projelere para desteğinde hiç bir sıkıntı olmadığını belirten İl Genel Meclis üyesi Mehmet Çam, "Su sorunu su kaynağı bulunamamasından kaynaklanıyor. Su kaynakları için teknik araştırma yapıyoruz" diye konuştu.


Toplantı sonunda bir konuşma yapan Sakarya Milletvekili HAsan Ali Çelik, "Biz bütün sorunlarınızı, aramızda görüşüyor ve sorun arıyoruz. İlçe Kaymakamı ve Belediye başkanımızla birlikte çalışarak, bürokrasiden doğan eksiklikleri zamanla gidereceğiz. Su ve Kanaliasyon sorunu bizim için en öncelikli sorundur." dedi.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

çifçiyiz
3.08.2006 / 18:07:50
hala ne yüzle bu memlekete adım atarlar anlamadım.Sanki bu memlekete bir çivi çaktılar.Muhtarlar niçin teşekkür ediyormuş anlayamadım.Yanlışsam söyleyin dört senedir tek başına iktidarlar altı tane de milletvekili var ama bir tek yolun asfaltlanması dışında ne yaptılarki? Yolun da asfaltı cevat ayhan zamanında projeleşmiş.kızmasınlar ama altı tane vekil var bir fevzi zihnioğlu kadar bu memlekte hizmet etmediler.YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER.Acı ama gerçek.Ben çifçiyim iki senedir buğdayı iki yüz seksen binden veriyoruz.Ama mazotu iki milyon beş yüz binden alıyoruz.Bana bunun hesabını versinler kardeşim.ha bir de göletimiz vardı bizim ne oldu acaba? Daha sayalım mı?bizi anlamıyor bilmiyor sanmasınlar bekliyoruz.O koltuklara biz getirdik;biz göndereceğiz.Yakındır..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.