TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Ankara'da Kapıları Aşındıracağız

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan beraber Ankara'da Ziyaret gerçekleştirdi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan birlikte Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon ve Proje Şube Müdürü Fırat Sayılgan'ı ziyaret ettiler.

Şube Müdürü Sayılgan'nı görevine yeni atandığını söyleyen Taraklı Belediye Başkanoı Tacettin Özkaraman AA muhabirine "Sayılgan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik Aynı zamanda daha önce hazırladığımız projeler hakkında kendidini bilgilendirdik.Turizm merkezi olma yolunda hzıla ilerleyen Taraklı ve Göynük ilçelerinde çalışmalarımızın büyük kısmı tarihi ve eski binaların restorasyonudur.Bunları daha çabuk gerçekleştirebilmemiz için Ankara'da ki yetkililerin kapılarını aşındıracağız" dedi.

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon ve Proje Şube Müdürü Fırat Sayılgan Taraklı ve Göynük Beelediye Başaknının kendisine yaptığı ziyaretten memnun kalığını ifade ederek hazırlanan projelerin uygulanabilmesi için üzerine düşeni yapacağını söyledi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet
5.01.2010 / 15:07:19
Her iki Belediye Başkanından Taraklı ve Göynüklülerin Temel İsteği.Hiçbir baskı altında kalmadan,Hür iradeleri ile,Yarın o Makamdan ayrıldıktan sonra kendilerine ve Yakınlarınada en çok lazım olacak şu TARAKLI-GÖYNÜK arasına konulacak Belediye otobüsü,Aynı zamanda Özel Dolmuşlar.Her iki İlçe Arasındaki Otobüs Durakları,Göynük sanayisinin üstündeki otobüs durağı gibi Tarihi olursa,İki ilçenin Tarihi dokusuylada örtüşür.Her İki İlçeyede canlılık kazandıracak ve İstihdam Yaratacaktır.Ayrıca Göynük Belediyesinin Bir Şansı Vardır,Oda İstanbul'daki Mersedes Belediye Otobüslerinin en Az 35 Tanesinin Bütün sorumluluğu ve Kazancı İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olmak kaydiyle GÖYNÜK'e Şube veya Şeflik veya Müdürlük açmak kaydiyle GÖYNÜK'te öncelikle dört Ana hatta GÖYNÜK-SÜNNETGÖLÜ,GÖYNÜK-DEDELER sarılar köyü,GÖYNÜK-FALANIZKIRI,GÖYNÜK-KAŞIKCI Ekinciler köylerine günlük sefer.Referans Akşemsettin Hazretlerinin Kabrinin GÖYNÜK'te oluşu.İstanbul Mehter Takımı Geldi,Otobüslerde Gelir.5.1.2010
Fatih
30.01.2010 / 14:29:50
Göynük-Çubuk hattı,Göynük-bayındır,garafaklar,turgutlar,kayalıdere. Göynük-Himetoğlu,çatak termalde Otobüs ister.Birde Otobüs son duraklarına Tek tip Çayocağı.
Mehmet
31.01.2010 / 13:11:32
Belediye otobüscülüğünde otobüs durakları çok önemli.Otobüs Yolcuları bir yerde Durak varsa vardır,yoksa açık arazide yol kenarında kimseyi bulamazsınız.Aşağıdaki tablo karşısında en az Ana durak,Tali durak olmak üzere yaklaşık ikiyüz durak gerekli.Noterden İsim Hakkı verilerek,Örneğin Ana durak isim hakkı üçbin TL. Tali Durak isim Hakkı binbeşyüz TL. Gibi Halka arzla çözülebilir.Durağa İsmini verdirerek Adını ilelebet Yaşatıyor.Örneğin Salih Soycan durağı,Hakkı Talip durağı gibi isimlendirilebilir.
arif
10.02.2010 / 21:30:03
dayı ii güzel yazmışsın da senin dediklerin her halde 2050 yılında olur onuda sen göremezsinnnn....

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.