TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

SEBAP Değerlendirme Toplantısı

Taraklı'da Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Ali SANLI Ali SANLI
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi’nde Taraklı ilçesi değerlendirme toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

Toplantı da konuşma yapan Kaymakam Mustafa Temiz ilçede, eğitimde kalitenin artması için her türlü desteği verdiklerini söyleyerek SEBAP’ ında ilçede başarıyla uygulandığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan SEBAP ilçe komisyonunca ilçe merkezi ve köylerdeki bütün okullarda ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyerek çalışmalarının süreceğini ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’ da SEBAP’ da hedeflenen başarının elde edildiğini ve eğitimde önemli gelişmeler sağlandığını söyledi.

SEBAP değerlendirme toplantısına İlçe Kaymakamı Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Serkan Kaymak, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ile Okul Müdürleri ve öğretmenleri katıldı.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

eğitm-ci
5.03.2010 / 21:06:33
değerli meslektaşalrım. iş buyuranları memnun etmek için her türlü hazırlığı yapıyorsunuz. aslında sizlerde bu sebap işinin işe yaramadığını biliyor, ara sıra da olsa işe yaramadığını kendi aranızda konuşuyorsunuz. yalan mı? peki kimi kandırıyoruz. niye eğitimcilerle bu iş açık seçik konuşulmuyor. öğretmenler niye dinlenme zahmetine katlanmıyor. her yıl bir şey buluyorlar, ertesi yıl olmadı deyip yeni bir şey arıyorlar. yazık değilmi geçen zamana. yakında SBS de kaldırılacak. peki bunu önerenler hesap vermeyecek mi? yine onlar dinlenecek yeni bir yanlış daha bulunup 3-5 yıl sonra onu da kaldıracağaız. ülkeme acıyorum. bizim işimiz iflah etmez. yol yanlış, gidişat yanlış. kandırmayalım kendimizi. ben yanılıyorsam sizi tebrik edeceğim. siz yanılırsanız bu işlerden vaz geçecekmisiniz?

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.