TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Sağlık Taraması

Gönüllü Doktorlar Tıp Bayramında Taraklı’da Sağlık Taraması Yaptılar.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Afiyet Sağlık Derneğine üye doktorlar 14 Mart Tıp Bayramını Taraklı İlçesinde sağlık taraması yaparak kutladılar.

Dernek Başkanı Uzman Doktor Muzaffer Yıkmaz Taraklı İlçesindeki sağlık taramasında Kadın Doğum Hastalıkları, Beyin Cerrahisi, Göğüs Cerrahisi, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Üroloji, Diş Hekimleri, Aile Hekimleri ve Sağlık Memurlarından toplam 15 kişilik ekibin katıldığını söyledi.

Yaklaşık 400 hasta muayene ettiklerini söyleyen Yılmaz ilçede ciddi sağlık sorunlarının olmadığını belirterek mevsimsel ve yaşlılığa bağlı hastalığın olduğunu söyledi. Sosyal Yardımlaşmanın önemine de değinin Sakarya Afiyet Derneği Başkanı Uzman Doktor Yılmaz “Taraklı da karşılaştığımız manzara bizlerin çok isabetli karar verdiğimizi göstermiştir. İlçe halkının sağlığına olumlu katkıda bulunmak hepimizi mutlu edecektir” dedi

Sakarya daki eczacılardan bağış yoluyla alınan ilaçların muayene olan hastalara ücretsiz dağıtıldığını sözlerine ekleyen Yılmaz Taraklı’daki Aile Hekimleri ve Taraklı Belediyesi nin de sağlık taramasına destek olduklarını söyleyerek çalışmalarında tekrar Taraklı yı programa alacaklarını ifade etti.

Kaymakam Mustafa Temiz de sağlık taramasına katılan doktorların ve tüm hekimlerin tıp bayamını kutladı.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Alaattin ÖZÇAYIR
14.03.2010 / 23:14:08
Sağlık gibi ciddi bir sorunun sivil toplum kuruluşlarının gönüllü ekipmanlarınca icra edilmesi takdire şayan bir davranıştır.Ekipmanın tüm gönüllülerini ve TIP BAYRAMI'nı tebrik ediyor,Taraklı'ya bu hizmeti kazandıranlara teşekkür ediyorum.
yusuf
15.03.2010 / 13:54:18
Sakarya Afiyet Sağlık Derneği tarafından İlçemizde yapılan sağlık taramasından dolayı, bütün doktor ve sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.İlçemiz halkından büyük dua aldınız. Yolunuz açık olsun.Allah rızası için yapmış olduğunuz bu hizmeti mevlam ahirette karşınıza çıkarır inşallah.Bu arada Dr.Muzaffer Beyden yazın daha geniş bir hekim kadrosuyla tekrar İlçemizde bir tarama sözü aldığımızı ve organizasyaonun daha düzenli yapacağımızı siz Taraklılı dostlara duyururuz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun....
ismail tüfek
15.03.2010 / 14:57:19
öncelikle elinize yüreğinize sağlık.ben görmeyeli taraklı sağlık ocağında bayağı şeyler değişmiş.adnan abi 112 ci olmuş yusuf abi doktor.ama çam aynı kalmış hepinize selamlar öpüldünüz kocaman.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.