TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

SESOB dan Ziyaret

Taraklı İlçesini Ziyaret Eden Sakarya Esnaf Ve Sanatkârlar Odası (SESOB) Başkanı Hasan Alişan “Taraklı’da Önce Turizm Canlanmalı” Dedi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Sakarya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naki İşbilir ve yönetim kurlu üyelerini ziyaret etti.
SESOB Başkanı Hasan Alişan Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığında yaptığı konuşmada Taraklı’da ailelerin geçimlerini sağlamak için esnaflık yaptığını söyleyerek “Esnaflarımız bu ülkenin lokomotifidir. Küçük esnaf ve sanatkarın önemi çok büyüktür” dedi, Alişan “Bizler alın terimizle bu ülkeye hizmet etmeye çalışan, katkı sunmaya çalışan insanlarız,Taraklı’da ki esnaflarımızın da sıkıntılarını biliyoruz ve bu sıkıntıları sizlerle zaman içerisinde paylaşacağız” diyerek Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESOB) Başkanı Naki İşbilir ve yönetim kurulunun başarılı hizmetler vereceğine inandığını söyledi.
Taraklı esnafının da sıkıntılı günler yaşadığını belirten TESO Başkanı Naki İşbilir sorunları çözmek için özveri içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı da ziyaret eden SESOB Başkanı Hasan Alişan burada yaptığı konuşmada esnafın durumunun iç açıcı olmadığını söyleyerek sorunların çözülmesinde diğer kurumlara da büyük iş düştüğünü söyleyerek “Özellikle de belediyelere çok iş düşüyor.Taraklı’da esnafın yüzünün gülmesi için turizmin canlanması gerekiyor.İlçeye gelen turistlerin alışveriş yapmaları gerekiyor “dedi.Alişan Taraklı’nın son dönemlerde turizmde gelişme sağladığını ifade ederek üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da yaptığı konuşmada Taraklı’da turizmin her geçen gün hareketlendiğini ve özelliklede kadın girişimci esnafın turizmden ekonomik kazanç olarak istifade etmeye başladığını ifade ederek “Ancak bu yeterli değil, gelecek günlerde üreten esnafın turizmden daha fazla istifade edeceğini söyledi.
SESOB Başkanı Hasan Alişan ilçede esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

TARIK EREN
21.04.2010 / 13:03:08
EY BELEDİYECİLER;BEN İSTANBUL'DAN ORTA ÇARŞIDAKİ PİSLİĞİ GÖRÜYORUMDA SİZ GÖREMİYORSUNUZ.YAZIKLAR OLSUN.GELENLERE PİSLİĞİ GÖSTERENLERE.NE O TAMİRCİLER ÇARŞISI GİBİ.ON SENE ÖNCE ÖYLEMİYDİ?ARATMAYIN BİZE O GÜNLERİ.TEMİZLEYİN PİSLİKLERİ.TARAKLI MİNNETTAR OLSUN.EĞER DUYARLI İSENİZ.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.