TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı YİBO da Atletizmde Hedef Türkiye Şampiyonası

Madalya Sevincini Okul İdarecileriyle Paylaştılar
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

2009-2010 İlköğretim Okulları Puanlı Atletizm İl Elemeleri’ne katılan Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge Oklu (YİBO) Atletizm takımı Sakarya Atatürk Stadında yapılan müsabakalarda 9 yarışma dalında toplam 12 madalya alarak Taraklı’nın gururu oldular.

Taraklı YİBO nun bu büyük başarısı ilçede sevinçle karşılanırken Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İdarecileri öğrencilerinin başarısını birlikte kutladılar.

Okul Müdürü Ayşe Açıkyörük Atletizm müsabakalarında başarı elde eden sporcuları tebrik ederek başarıların devamını diledi..Açıkyörük "Daha büyük başarılar elde etmek için Okul Aile birliğimiz öğretmen arkadaşlarımız ve velilerimiz ile birlikte her türli desteği sağlama gayretinde olacğız" dedi.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tiflis'de "Bize her konuda yardımcı olan yöneticilerimize, istekle ve azimle antrenmanlara ve çalışmalara katılan tüm öğrencilerimize Taraklı halkının huzurunda teşekkür ediyorum. Bu başarılar bizleri gururlandırdı. İnşallah EDİRNE'de, İZMİR'de ve sonrasındaki yarışmalarda da ilimizi, ilçemizi ve okulumuzu çok daha iyi şekilde temsil ederiz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Sporcular ise başarının çalışma ile elde edildiğini söyleyerek daha çok çalışarak daha büyük başarılar elde etmek istediklerini belirterek "Başarımızda emeği geçen okul yöneticilerimize ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz dediler.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

serap
4.05.2010 / 12:23:57
bu tarz başarıları görmek özellikle de yibo tarafından gerçekleştirilen başarılar beni çok gururlandırıyor. yibonun şimdiki öğrencileri çok şanslı çünkü onları destekleyen bir öğretmen kadrosuna sahipler bizim zamanımızda böyle değildi. rabbim öğrenci kardeşlerimin ve öğretmenlerinin emeklerini boşa çıkarmasın.. kendi adıma öğrencilere vermiş oldukları desteklerden dolayı okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum...
Ali SANLI
4.05.2010 / 13:57:29
Fatih Tiflis Hocama ve yarışmalara katılacak öğrenci kardeşlerime başarılar dilerim...
özcan küçükçınar
5.05.2010 / 02:14:14
Emeği geçen herkesi özellikle öğrencilerimiz ve hocamızı tebrik eder başarılarını devamını dilerim. Taraklı LisesiOkul Aile birliği adına tebrikler

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.