TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

MHP li İki Vekil Taraklı'yı Ziyaret Etti

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık Ve Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz Taraklı’ yı Ziyaret Etti.

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Milliyeçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya milletvekili Alim Işık Taraklı'da İlçe merkezinde Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkında yaptığı konuşmada, Türkiye gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Işık tarım ve sanayinin çöktüğünü küçük esnafın ise her geçen gün daha geriye gittiğini söyledi. TBMM’ nin tatile girmesiyle birlikte bütün şehirleri, ilçeleri ve köyleri karış karış dolaştıklarını söyleyen Kütahya milletvekili Alim Işık AK Parti Sakarya milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün MHP li milletvekillerinin Sakarya’ya yapacakları ziyareti değerlendirmesinde “12 Eylül 1980 darbesinde Sakarya kışlasında işkencelere maruz kalan ülkücü vatandaşlarımızın yüzlerine nasıl bakacaklar ?” şeklindeki değerlendirmesine de sert yanıt verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya milletvekili Alim Işık yaptığı değerlendirmede “ O ülkücüler orada işkence görürken o anasının ablasının eteğinin altında saklanıyordu.” dedi. Işık sözlerine o tarihlerde anasının eteğinin altına saklananların ülkücülerinin üzerinden rant elde etmeğe hakkı yok. Ülkücüler canını verirken onlar köşe bucak kaçtılar. 12 Eylül darbesini gerçekleştirenlerin yargılanması için mecliste önerge verdik.Hatta 28 Şubat sürecinde bu milletin iliğini sömürenleri yargılayalım dedik, 27 Nisanda e- muhtıra yapıp da altına zırhlı araç çektiklerinizi yargılayalım dedik bu önergeye destek vermelerini istedik adamlar yok. Dolaysıyla sahte politikayı artık milletimiz gördü onların sadece amacı Anayasa mahkemesinin yapısını değiştirip yüce divandan kurtulmak. Yoksa vatandaşın anası ağlamış umurlarında değil, önemli olan kendilerinin anaları ağlamasın” şeklinde değerlendirdi.
MHP Çanakkale milletvekili Mustafa Kemal Cengiz de konuşmasında “Karış karış Sakarya” programı kapsamında Taraklı da olmak mutlu olduklarını ifade ederek “Turizm potansiyeli mevcut bir yerleşim yerinin çok daha iyi yerlerde olması gerekir. Taraklı’ nın hükümet imkanları ile daha iyi hizmetler alması lazım halk nereye oy vereceğini kime oy vereceğini iyi biliyor. Taraklı’ lıların da artık sesini duyurması gerekir bunu yapacağınıza da inanıyoruz” dedi.
MHP li milletvekilleri daha sonra esnafları dolaşarak köy ziyaretleri yaptılar.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ali
3.07.2010 / 11:58:27
Sn vekiller gerçekten çok kaliteli ve halkın içinden birileriydi.Hele Ezine Belediye başkanlığı yapmış ve Ezine peynirini dünyaya tanıtmış olan şimdi Çanakkale vekili olan gerçekten çok değerli biri. Baktı şöyle. Beypazarı eski başkanı Mansur beyden yararlanmadımı bu belediye diye sitem etti. Ardından 2 dönemdir AKP li bir belediye olduğunu duyunca dudak büküp yorum yapmadı ama ne demek istediğini anladık.Keşke Sn Belediye Başkanıda burada olsaydı kendisiyle biraz sohbet edip bilgi alırdık dedi.Diğeri ise tam bir anadolu insanı gördük vekil nasıl olurmuş diye bilmem bizimkiler bir daha geldiklerinde tabi gelirlerse halkın arasına nasıl girip ilgi alaka görecekler bakacağız. Herhalde veda ziyareti olur. N e diyelim.Sıradaki gelsin
Hasan ARVASİ
3.07.2010 / 15:05:37
Evet sevgili vekil ben bir vatandaş olarak kime ve ne için oy vereceğimi gayet iyi biliyorum.Heleki Halk daha iyisini biliyor.geçmişide unutmadık onuda daha iyi biliyorum.Ben Gölcük Askeri cezaevinde misafir iken sen nerede saklandın acaba.onu çok merak ediyorum.asıl ülkücülerin kanından beslenen asalak sizlersiniz.Biz sizin nerelerde saklanıpta şimdi günyüzüne çıktığınızı kayet iyi piliyooruz.
m.ali
5.07.2010 / 09:35:24
Bu zabıta hasan bu kadar rahatsız olduğuna göre mesaj yerine oturmuş. Sen ne dersen de ey hasan halk hiç senin gibi düşlünmüyor. Öyle olsa halkın sevgi ve itibarı olmazdı. Kıskanma çalış seninde olur. .Allah yolunu açık etsin yeni yol arkadaşlarınla.
mehmet
5.07.2010 / 09:41:03
Sevgili zabıta Hasan orada Taraklılı ülkücülerin sayesinde olduğunu unutmuşssun. Bunu en iyi bilenken böyle saldırmanın kimlere hizmet ettiğini biz biliyoruz. 2 dönemdir gövdelerini koyan bu arkadaşlarına en hafif ifedeyle ihanet olsa gerek.Sakın cevap verme ve bu tür şeylerden uzak dur çevrene ve arkadaşlarına daha fazla zarar verme.Kendi görüşünü kendine sakla.Sana son bir dost tavsiyesi

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.