TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Gerektikçe.(İzzettin Kömürcü) Çok Yazık !!

Eğer koskoca bir ilçenin takımı yıllardır özlemini çektiğimiz 1Amatör kümede mücadele
edecek maddi imkanı sağlayamıyorsa ne diyebilirim ki.!!!! Çok yazık !!!!
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklıspor Kulübünün yönetim kurulu ne yazık ki gereken desteği görmediği için yönetimi bırakma düşüncesinde
Kulübün işçisi durumundaki yönetim kurulunun destek almadan kulübü yönetmesi ve 1 Amatör kümeye yükselen futbol takımının mevcut şartlarda mücadele etmesi mümkün değil.
Taraklıspor 2.Amatör kümede futbolcuların büyük mücadelesi ile grubunda şampiyon olmuş ve 1.Amatör kümeye yükselmiştir. Takımın başarısında herkesin büyük emeği vardır.
Kandırmaca içerisinde olmadan gerçekleri masaya yatırmak durumundayız. Masaya yatırmalıyız ki yarın geç olmuş olmasın.
Öncelikle futbol sahamızın mutlaka yeniden düzenlenmesi gerekiyor..Sakarya 1.Amatör küme maçları 25 Eylülde başlayacak.Ne yazık ki Taraklı futbol sahasında henüz hiçbir çalışma başlatılmadı.Diyelim ki futbol sahasını düzenleme çalışmalarına bu gün başlandı.Acaba ligin başlayacağı tarihe nasıl yetişecek gerçekten merak ediyorum.
Taraklıspor’un mevcut futbolcu kadrosuna mutlaka transferler yapılması gerekiyor.Bu futbolcular nerde yatacak nerde yiyecek.Antrenmanlarda hangi malzemeleri kullanacaklar.
Grubumuzdaki takımlar kadrolarını oluşturup haftada üç gün idman yaparak hazırlık maçları oynamaya başladılar. Ve üzülerek ifade edeyim ki grubumuzdaki takımlar çok güçlü. Maalesef Taraklıspor yönetimi çaresiz ne yapacağına dahi karar verememiş durumda.
Yönetim kurlunun dışında herkes her yerde bir şeyler konuşuyor. Hatta takımın başarısına gölge düşüren laflar bile ediliyor.
Taraklıspor’un hangi şartlarda satın alınarak ne şekilde mücadeleler verdiğini en iyi bilenlerden birisiyim. Gerçektende takımın başarılı olması için ciddi anlamda fedakarlıklar yapan büyüklerimiz olmuştur. Fakat arkamıza değil önümüze bakmamız gerekiyor.
Her geçen saat her geçen gün Taraklıspor’un aleyhine gidiyor. Acı ama gerçeği dile getirmem gerekiyor. Adeta dosta düşmana Taraklıspor’ u Taraklı’ yı güldüreceğiz.
Peki ne yapılabilir.?
En başta söylediğim gibi şahsımında görev aldığı Taraklıspor’un mevcut yönetimi bu kulübün işçisidir. Yani hiçbir yönetim kurulu üyesinin elini cebine atma imkanı yoktur.
Ya olağanüstü kongre ile yönetimi bırakacaktır, yada hastayı yatağında kaderi ile baş başa bırakacaktır.Veya hastayı ayağa kaldırmanın yolu yine ismi belli Taraklı severlerin takıma maddi destek olmalarıdır.
Şahsım olarak ifade edeyim ki yönetim kurulunun ayakta durmaya takati kalmamıştır. Maddi destek verildiği takdirde yağmur, çamur yaz, kış,gece gündüz demeden koşmaya hazırız..
Yok efendim bu yönetim parada olsa iş yapmaz denilirse seve seve bayrağı teslim ederiz.
Tekrar ifade ediyorum Lig 25 Eylülde başlıyor. ve Taraklıspor C grubunda mücadele edecek.
Ve hala işin ciddiyetini anlayamadık..Gerçekten sabır taşı olsaydık çoktan çatlamıştık.
Eğer koskoca bir ilçenin takımı yıllardır özlemini çektiğimiz 1Amatör kümede mücadele
edecek maddi imkanı sağlayamıyorsa ne diyebilirim ki.!!!! Çok yazık !!!!
En azından vaat edilenlerin yarısı gerçekleşse ne sabır taşı olurduk nede çatlardık.
Lütfen laf değil icraat bekliyoruz. Çünkü hiç vaktimiz yok.
Keşke şu anda elimden acı acı gülümsememin dışında bir şey gelse de onu yapsam.
Ama gelmiyor.Taraklıspor’un hiçbir yönetim kurulu üyesinin elinden bir şey gelmiyor.
Bırakıp gitmeyi de kendimize yakıştıramıyoruz.. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

genel kaptan çetin
2.09.2010 / 11:48:34
İZZETTİN KARDEŞ SANA KATILIYORUM. ÇOK İYİ DEĞİNMİŞSİN GERÇEKLERİ YAZMIŞSIN DIŞARIDAN ELEŞTİRİ KOLAY BİZ GÖNÜL DOSTLARIYIZ. TARAKLIMIZDA HEP BİRLİKTE BİR İLKİ BAŞARDIK TARİHE GEÇTİK. FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZLE YÖNETİMİYLE CEFAKAR TARAFTARIMIZLA 1. AMATÖRDEYİZ BİZ DİYORUZKİ TARAKLIMIZDA YAŞAYAN GÖNÜLLÜ TARAKLI SEVDALISI ARIYORUZ. ELEŞTİRİ DEĞİL SEN GERÇEKLERİ YAZMIŞSIN ZATEN HAYDİ TARAKLI SEVENLER NE YAPMAMIZ LAZIM SİZ KARAR VERİN ZATEN BİZ HER ZAMAN HAZIRIZ.YİNE KOŞARIZ YİNE TARAKLI CADDESİNDE ŞAMPİYON TARAKLISPOR DİYE TEZAHURATLARIMIZI YAPARIZ.YÖNETİMDE OLSAKTA OLMASAKTA HADİ TARAKLILI GÖNÜL DOSTLARI SEVDALILAR ÇIKIN ARTIKTA TARAKLISPORUMUZ GENÇLERİMİZ FUTBOLLARINI OYNASINLAR BU ONLARIN HAKKI TARAKLISPOR TARAFTARINADA SEVGİLERİMİ İLETİRİM HER ŞEY TARAKLI İÇİN.VAKTİMİZ DARALDI.BU TAKIMIN MADDİ DESTEĞE İHTİYACI VAR.ARTIK HAREKETE GEÇME ZAMANI.ELE GÜNE REZİL OLMAYALIM LÜTFEN.
ömer hayri doğanoğlu
2.09.2010 / 23:54:02
izzettin merhaba ,yazını üzülerek okudum laflarının arasında bir şey dikkatimi çekti yönetim kurulu bu takımın işcisi değildir bu büyük bir yanlış liderler kupa kazanınca boy göstermesini biliyorlarsa senin lafına atfen patronluğuda bilecekler özel hayatlarında bildikleri gibi koskoca aziz yıldırım ben bu takımın işciyim diye kenara geçmiyor diyeceksin o,fenerbahçe malesef büyük olmak o kadar kolay değil o zaman her taraklılı elini cebine atacak ben buradan sesleniyorum nüfüs cüzdanın da kütüğü kimin taraklı yazıyorsa herkes bütçesine göre hareket edecek sevgili kömürcü, başkanla konuş taraklı spor adına ziraat bankasından hesap açtırın ve yardımlarıda höpörlerden açıklayın belki biraz insanlar utanır 100 tl insan başına olsa 3000 taraklı kütüklü insanım olsa eder 300.000 tl yarınlar için de bence zirvenin temeli olur saygılarımla ö.h.d
bir dost !!
4.09.2010 / 00:47:52
ya acaba bu yonetim sizce ne yapti sayin taraklililar... izzettin bey duyduguma gore daha deplasman macina gitmemissiniz buda var isin icinde yonetim olarak biz bu isi basardik diyorsunuz hangi yuzle diyorsunuz bilemem kim olsa aynisini yapar... birde bu paranin nereye gittiginin rapor edilmesi lazimki para versinler takima ama rapor yok ortalikta ... siz cok buyuk takimmisiniz da o kadar buyuk butceler soyluyorsunuz ... ne bu transfer olaylari super amator olsa hadi tamam diyecem ama gerek yok taraklinin oz ve oz evladina verilsin o paralar bence transfere hic gerek yok veee oyuncularinizin degerini biliniz lutfen !!! saygilarrr
İzzettin KÖMÜRCÜ
4.09.2010 / 01:41:46
"Bir Lafa Bakarım, Birde Söyleyene"...Bu tür tartışmaya şu anda girmem. Sevgli Dostum !!! Her işte bir usül kaide vardır,Gelirsin genel kurulda (Şayet kulübümüzün üyesiysen)Ne soracaksan kime soracaksan sorarsın. Sen elini bir taşınaltına koysana.O zaman seni adam yerine koyarım !!! Söylediklerini ciddiye alırım
taraklısporlu tatanga
4.09.2010 / 02:53:19
bu saatten sonra en büyük iyilğiniz istifa etmek olur bırakın başkalarının önünü kapatmayın parada olsa bu yönetimle olmaz kaç aydan beri bir sahayı yaptıramadılar maçlar başlayacak neredeyse oynayacak sahaları yok futbolcuların hocaya okadar para vermesini bilen yönetim gerisini düşünsün artık para konusunuda hallederler güçleri varsa tabi bu saatten sonrada kimsede para vermez sanırsam saygılar
NEVZAT AKAY
5.09.2010 / 12:02:44
SPOR SEVER BİR DOST !DOST ACI SÖYLER AMA SENİN LAFIN DOSTCA DEĞİL ALLAH BİLİYOR ATTIĞIN ÇAMUR DÖNER BİRGÜN SANADA BULAŞIR.İZZETTİN KARDEŞİMİN SÖYLEDİĞİ GİBİ GELİRSİN GENELKURULA ÖĞRENİRSİN.TARAKLI SPOR YÖNETİMİ İPTAL OLACAK TAKIMI İŞADAMLARIMIZIN , SPORSEVERLERİN ,FUTBOLCULARIMIZIN VE SENİN GİBİ DEĞİL GERÇEK TARAKLI SEVDALILARININ DESTEĞİ İLE NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU.ŞÜKÜRLER OLSUN.YORUM YAPANLARIN HEPSİNİN ADI SANI BELLİ SEN KENDİNDEN KORKUYORSUNDA NEYMİŞ BİR DOST TÜRK FİLİMİMİ ÇEVİRİYORSUN.GELİRSİN GERÇEKTEN TARAKLILIMIZI SEVİYORSAN ELİ TAŞIN ALTINA KORSUN.SAYGILARIMLA DİYEMEYTECEĞİM ÇÜNKİ SAYGISIZSIN
TARAKLISPOR GENEL KAPTANI ÇETİN
6.09.2010 / 09:30:23
TARAKLISPORLU TATANGA SANA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM.SEN GERÇEK TATANGA DEĞİLSİN BENCE.ADINI AÇIKLA KİMSİN. YÖNETİM İSTİFA ETMİYOR KARNINMI AĞRIYOR,ÇOK YAZIK SANA KARDEŞ.EĞER ŞU ANDA YÖNETİM İSTİFA EDERSE TARAKLISPOR'UN HALİ NE OLUR ACABA. BİZ HER ZAMAN TARAKLISPORUN YANINDAYIZ.YÖNETİME TALİP OLAN ÇIKARSA BIRAKIRIZ. SEN TALİP OLURMUSUN BİLEMEM.BEN SİZDEN DAHA İYİ YAPARIM DİYORSAN BUYUR GEL.SAYGILARIMLA
bir dost!!
7.09.2010 / 00:13:19
elimi taşın altına koymaktan bahsediyorsunuz o taşın etrafında o kadar gereksiz adam var ki yanına bile yaklaşılmıyor bazı şeyleri başardık diyorsunuz evet başardığınız şeyler var fakat sizin bundaki payınız yüzde 10 nu geçmez madem o kadar bilinçli bir yönetimdiniz ne olduğu belirsiz bir çocuk yüzünden namağlup takımı dağıttınız ve bu takım için yüzde 90lık iş yapan adamları takıma küstürdünüz orda burda taraklı halkı takıma sahip çıkmıo diosunuz siz yöneticiler olarak bir takımı bir arada tutamadınız ki onlardan yardım bekliyorsunuz bu arada benim sözüm nevzat beye değil yönetici olupta hiçbir maça gelmeyip yüzde yüzlük iş yaptım sananlara. BİR DOST olarak tavsiyede bulunmak istiyorum ilk olarak takıma küstürdüklerinizden teker teker özür dileyip ortaya takım çıkardıktan sonra insanlardan yardım bekleyiniz. birde mevlananın sözünü dile almışsınız siz hayatınızda hiç mesnevi okudunuz mu İZZETTİN BEY!!
İzzettin KÖMÜRCÜ
7.09.2010 / 01:50:34
:) :)) KAFANA "İZZETTİN KÖMÜRCÜ KADAR TAŞ DÜŞSÜN" DİYECEĞİM AMA DİYEMİYORUM.O KULLANDIĞIN "DOST" KELİMESİ VARYA BENİ FRENLİYOR.ÖNCELİKLE İFADE EDEYİM TARAKLISPOR'UN YÖNETİMİNİN ETRAFINDA HİÇ BİR ZAMAN GEREKSİZ İNSANLAR OLMADI.ELBETTEKİ HATALARIMIZ OLDU.TARAKLISPOR'U BEN YADA BİZ ŞAMPİYON YAPTIK DEMEDİM.HİÇ BİR ARKADAŞIMDA BU DÜŞÜNCEDE DEĞİL.YİĞİDİ ÖLDÜRMEDEN HAKKINI VERDİK.HİÇ BİR FUTBOLCUMUZU BİRBİRİNDEN AYIRT ETMEDİK.BU TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞUNDA HERKESİN EŞİT PAYI VAR.VE TAKIMI DAĞITMIŞ FALAN DEĞİLİZ.BİZ YÖNETİMDE İŞÇİLİK YAPTIK.BUNU HER FIRSATTA DİLE GETİRİYORUZ.ELDE EDİLEN BAŞARI, VE NE YAZIK Kİ BAŞARIYA DOYMUŞLUK, BİZİM BU YÜKÜ TAŞIYAMAYACAĞIMIZI GÖSTERİYOR.KENDİNİ GERÇEKTEN DAHA İYİ İFADE EDEBLECEK DAHA İYİ ÇALIŞACAK YÖNETİME İHTİYAÇ VAR.MESELE BUNDAN İBARET.GÜNAHI İLE SEVABI İLE BU İŞE BAŞKALARI TALİP OLSUN. ÖYLE YA YÖNETİM OLARAK BAŞARIDAKİ PAYIMIZ YÜZDE ON...BESBELLİ 1.AMATÖRDE MÜCADELE EDECEK NEFES BİZDE YOK..KİM TALİP OLACAKSA BUYURSUN GELSİN....İŞTE O ZAMAN MAÇLARA GİDER TRİBÜNDEN İZLERİM...HEMDE HİÇ BİR MAÇI KAÇIRMAM..MESELE BUYSA EĞER :))BENDE RAHATLARIM SENDE RAHATLARSIN :))
bayar çakıroğlu
9.09.2010 / 22:34:20
Değerli spor severler burada yapılan yorumlrın hepsini okudum ve çok üzüldüm .taraklı spor kurulduğundan beri bu takımın yanında olmaya çalıştım değerli arkadaşlar taraklı sporun hiç bir geliri yok tamamen taraklı halkının katkılarıyla ve bu takımdaki çok değerli futbolcu kardeşlerimin alın teriyle taraklı spor bu başarıyı elde etmiştir.İzzetin Arkadaşımız bu yönetimde çok özverili çalışmıştır.Laf üretmek yerine gelin hep birlikte taraklısporu dahada güçlendirelim arkadaşlarımızın alın teri buhar olup uçmasın .daha güçlü bir taraklı spor için elele diyorum saygılar sunuyorum

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.