TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Yönetim Düğmeye Bastı.

Geç Başladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
1.Amatör küme C grubu takımlarından Taraklıspor’da yapılan olağanüstü genel kurul ardından yeni seçilen yönetim kurulu çalışmalarına hızlı başladı.
Taraklıspor Kulübü Başkanı Nevzat Akay Taraklıspor’un 1.Amatör kümede başarılı olabilmesi için ciddi anlamda çalışmalar yapmaları gerektiğini söyleyerek “Öncelikle Taraklıspor’a hizmet edecek teknik heyeti oluşturmaktır. Bunu da kısa sürede gerçekleştirerek Taraklılı futbol antrenörümüz Metin Karabıyık’ı takımımızın başına getirdik. Küçük düşünmüyoruz, büyük düşünüyoruz. Taraklıspor Kulübü olarak kalıcı bir yer bulmamız gerekiyor. Belediyemizin Taraklıspor’a tahsis ettiği yerde futbolcularımızın bir arada toplanabileceği ve transfer edeceğimiz oyuncularımızın yatıp kalkabileceği yemek imkanımızın sunulacağı sosyal faaliyetleri gerçekleştireceğimiz toplantı salonunun yer alacağı binayı kısa sürede Taraklıspor’un hizmetine sokacağız
Taraklıspor ilçe halkının birlik ve beraberliği ile müşterek bir başarı elde edecektir..O nedenle Taraklıspor’ a herkesin destek olmasını bekliyoruz” dedi Akay açıklamalarında Taraklıspor’un ilk yarı karşılaşmalarını deplasmanda oynayacağının altını çizerek Futbol sahasında çalışmaların devam ettiğini söyledi..
Taraklıspor’un tecrübeli Antrenörü Metin Karabıyık’da Taraklıspor da çalışmaların çok geç başladığını ifade ederek 1.Amatör kümede en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.Karabıyık “İlk maçımızı Kocaalispor deplasmanında oynayacağız.Sezonu çok geç açmamız nedeni ile , ligde oynayacağımız ilk 4-5 haftalık karşılaşmalar bizim için adeta hazırlık maçı niteliği taşıyacak.Daha sonraki haftalarda Taraklıspor’u çok daha güzel günler bekleyecek.Hedefimiz bu ligde kalıcı olmak, oynayacağımız kaliteli futbol ile özel seyircimizin olması ve sezon sonunda Taraklımızdan profesyonel futbla futbolcu kazandırmaktır” dedi.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Çeinkaya BAĞATIR
23.09.2010 / 16:45:44
YENİ LİG SEZONUNUNDA BAŞARILAR DİLERİM, KALİTELİ FUTBOL İLE NİCE GÜZEL SEZONLARA.
Ali SANLI
24.09.2010 / 09:59:28
Taraklıspor'un eski futbolcusu olarak takımımıza başarılar dilerim...
bünyamin sanlı
26.09.2010 / 00:19:45
taraklı sporumuza birinci amötörde başarılar dilerim

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.