TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Şener Şen’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Ünlü Sinema Oyuncusu Şener Şen’e Taraklı Lisesi’nde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması Yapıldı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün düzenlediği sosyal etkinlikte Aralık ayının konuğu Taraklı’da bir reklam filminin çekimlerinde rol alan ünlü sinema oyuncuları Şener Şen ve Olgun Şimşek oldu.

Taraklı Lisesi konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte önce rehber öğretmen Ebru Çetiner, Erhan Uzunoğlu, Erdinç Hoşgören ve öğrencilerin hazırladığı Şener Şen’in oyunculuk hayatını konu alan film gösterisi izlendi.

Etkinlikte konuşan ünlü sinema oyuncusu Şener Şen, Taraklı Lisesi öğrencileri ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek “Taraklı tarihi evleri ve doğal güzelliğiyle turizm açısından geleceği parlak bir ilçe. Burada çekilen reklam filmi ile Mümkünlü Kasabası ismiyle Taraklı daha da tanındı. Eminim ki insanlar daha çok mutlu olacak.” dedi. Şener Şen ve Olgun Şimşek öğrencilerin sorularını cevapladı.

Etkinlik sırasında ünlü sanatçıya 70. yaş günü dolayısıyla öğrenciler tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasındaki mumları üfleyen ve pastayı kesen Şen, “Hayatımın en güzel doğum gününü kutluyorum” diyerek doğum günü sürprizini düzenleyen herkese teşekkür etti.

Etkinliğe katılanlar Şener Şen ve Olgun Şimşek ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler.

Taraklı Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün düzenlediği sosyal etkinliğe Kaymakam Serhat Doğan, Millî Eğitim Müdürü Halil Ceylan, Yönetmen Bahadır Karataş ve davetliler katıldı.

Taraklı Lisesi Müdürü Hilmi Baylan verdiği bilgide Taraklı Lisesi'nde Şener Şen ve Olgun Şimşek'i misafir etmekten onur duyduklarını belirtti.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

NEVZAT AKAY
16.12.2010 / 09:24:10
Usta Sanatcı Şener ŞEN'in doğum günü kutlar.İlerki yaşamının sıhhat mutluk içinde geçmesini temenni ederim. Taraklıspor külüp Baş.Nevzat AKAY
saime
16.12.2010 / 22:53:48
Doğum gününüzü kutlar, ileriki yaşamında başarılarının devamını dilerim.Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz Yeni yaşında sevdiklerinle birlikte olmanı diliyorum Mutlu seneler, Şener Şen TARAKLI YA Aramıza hoşgeldin:)
HİLMİ BAYLAN
17.12.2010 / 10:45:52
İzzettin bey eline sağlık bu fotoğraflar ne güzel olmuş..Bu arada Badi Ekrem hocamıza ve dostlarına teşekkür ederim öğrencileri çok mutlu oldu.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.