TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklıspor'da İstifalar

Lig Öncesi İstifalar Yaşanıyor
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Sakarya 1.Amatör küme C grubu takımlarından Taraklıspor'da ligin ikinci yarısı öncesinde istifalar yaşandı.

Kulüp Başkanı Ş.Nevzat Akay Taraklıspor Kulübü Başkanlığından, yönetim kurulu üyeliğinden ve Taraklıspor Derneği üyeliğininden istifa ettiğini duyurdu.

Akay'ın Taraklıspor'daki tüm görevlerinden istifa etmesinin ardından Teknik Direktör Metin Karabıyık takımın başından ayrıldığını belirtti.
Taraklıspor yönetim kurulu üyesi Çetin Ardıç, Özcan Küçükçınar, İzzettin Kömürcü ve Hüseyin Nail Çelikkan'da yönetim kurulu üyeliğinden ve Taraklıspor üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdular.

Daha önce istifa eden ancak yönetim kurulu tarafndan istifası kabul edilmeyen Niyazi Kaynar bir kez daha yönetim kurulu üyeliğinden ve Taraklıspor Kulübü Derneği üyliğinden istifa ettiğini duyurdu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

hakan
26.12.2010 / 21:33:00
bakıyorumda taraklısporun iyigünde yanında olanlar nedense kötü gününde birlik olma yerine takımı sahipsiz bırakıyorlar..yazık çok yazık..
mesut Uzelli
26.12.2010 / 22:33:14
1.amatör kümede kalıcı olmak için o kadar emek harcandı, şimdi o emekler heba mi olacak .yazık sadece ve sadece yazık.istifa eden bunca insan hiçbir beklentisi olmadan taraklıspora hizmet etmişlerdir bu duruma çok üzülüyorum.şimdi kimse kızmasın gücenmesin kış uykusuna yatanlara sesleniyorum öyle işkembeyi kubradan atmayın gelin bakalım taraklıspora sahip çıkın bakalım sizleride görelim.başarılarınızı alkışlayalım !!!bu arada görevlerinden ayrılanlara ise bizlere yaşattıkları o güzel duygular için bir kez daha teşşekkür edelim.onlar bu alkışı fazlası ile hak ettiler.sizler arkadan kuyu kazanlar sizde sıra haydi bakalım bu utancı nasıl temizleyeceksiniz göreceğiz ................
Mustafa Kırcalı
26.12.2010 / 22:50:54
Taraklının dışarıda yaşayan bir sevdalısı olarak Taraklıyı ve Taraklı ile ilgili her şeyi onurlanarak takip etmekteyim. Taraklısporun birinci amatöre çıkması da sevindiriciydi yalnız birinci amatördeki başarısızlığının vebali kimlere ait.Taraklının gençleri yetmiyor dediler dışarıdan bir sürü transfer yaptılar.Netice olmadı.Bu başarıyı taraklı gencide gösterebilirdi.Yönetimin toplu istifasının arkasında ne var?Batan gemiyi önce fareler terk edermiş.Yönetimden istifa etmek kabul edilebilir ,faydalı olamadığın yerde bulunmanın anlamı yok.lakin taraklıspor üyeliğinden istifa etmenin samimiyet ve iyi niyetle izah edilebilecek yönü varmı?Yazık...Acaba bu kişiler ne için oradalardı!
Mehmet Alkan
26.12.2010 / 23:32:27
Sen oyna Eşref sen oyna! Sen oyna Erdal sen oyna!
Mustafa Kırcalı
27.12.2010 / 00:12:43
Sayın Mesut Uzelli,işkembeyi kübradan atmakla suçladığın kişiler için hakikaten sen atmışsın.İkimizde taraklı dışındayız ama hiçbir şeyden haberin olmadan hüküm vermen üstelik bir köşede yazan olarak sana hiç yakışmıyor.kimler kuyu kazdı kimler ne yaptı başarı dediğin olayda kim nasıl katkı sağladı iyi araştır da suçladığın duruma kendin düşme.bak ben çok şeyleri işitmiş ortada dolanan dedikoduları duymama rağmen hiç bir kimse hakkında yargı koymuyorum.ama yönetimden istifa edenlerin taraklıspor üyeliğinden istifaları sana bir fikir vermiyorsa diyecek bir şey yok..
hakan
27.12.2010 / 00:54:13
taraklının gençlerini yetersiz bulup;başarıyı sahiplenipte, başarısızlıkta kaçan yönetimi kınıyorum.keş ke yapılan transferlere güvenildigi kadar taraklının gençlerinede güvenilseydi..emin olun bu duruman daha farklı bir yerde olurduk...
ahmet
27.12.2010 / 01:22:36
bunun eşref abiyle erdal abiyle ne alakası var söylermisin mehmet alkan
NEVZAT AKAY
27.12.2010 / 08:29:45
BAŞARIDA BAŞARISIZLIKTA ORTAKTIR.İSTİFA ETMEM TAMAMEN ŞAHSİ KARARIMDIR.ARKAMDAN KUYU KAZILDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.BU TÜR YAKIŞIKSIZ İŞLERLE MEŞGUL OLMAM.İSTİFA EDEN DİĞER ARKADAŞLARIMIN KARARINADA SAYGI DUYUYORUM.ANCAK.AŞAĞIDA OKUDUĞUM YORUM YAZAN BİRİSİ FARKLI BİR ŞEYLER İMA ETMEYE ÇALIŞMIŞ.KENDİSİNE YAKIŞAN BİLDİĞİ NE VARSA ONU AÇIKLAMASIDIR.TARAKLISPOR NEVZAT AKAY'IN DEĞİLDİR.BİR BAŞKASININDA DEĞİLDİR.MUTLAKA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRECEKTİR.GÖREV YAPTIĞIM SÜREDE YÖNETİMİMİZDE AYRI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ KONULAR OLMUŞTUR.HİÇ BİR ZAMAN TARAKLISPOR KULÜBÜ DERNEĞİNDE SİYASİ EMEL GÜDÜLMEMİŞTİR.AYRIMCILIK DEĞİL BÜTÜNLEŞTİRİCİ TAVIRLAR ORTAYA KONMUŞTUR.BUNA ÖZELLİKLE DİKKAT EDİLMİŞTİR.YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLARIMIZIN BU HASSASİYETİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİNE İNANIYORUM.GENÇLERİMİZE TAVSİYEM EĞER TARAKLISPORDA BİR FUTBOLCU OLARAK GÖREV YAPIYORSANIZ LÜTFEN İŞİNİZİ YAPIN.FUTBOLUNUZU OYNAMAYI SÜRDÜRÜN.YAPMAYACAKSANIZ BAŞKASININ GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN.HERKESE BAŞARILAR (Okuyucularımızdan ricam Lütfen haber siteleri vasıtasıyla kimse şahsımla ilgili savunma yapmasın.Zaman her şeyin ilacıdır.)
hasan 41
27.12.2010 / 09:44:46
2.AMATÖRDE BİZLERE ŞAMPİYONLUK YAŞATAN TÜM EKİBİ KUTLARIM.1. AMATÖRDE ÇIKTIK NE OLDU BİZE SİZSİZ OLMAZ YÖNETİM LÜTFEN İYİ DÜŞÜNÜN YOKSA TARAKLI SEVDALISI OLARAK TARAFTAR OLARAK MAÇLARA GELMİYORUZ.......TÜM YÖNETİM KURULUNA DUYURUYORUM.ÇEKİŞMEYİ BIRAKINDA TARAKLISPORA SAHİP ÇIKIN BİRİLERİ GİDER BİRİLERİ GELİR AMA KALPLER KIRILMASIN SPOR DOSTLUK KARDEŞLİKTİR SAYGILARIMLA....
yaşar yaşa
27.12.2010 / 13:32:46
Taraklıspora kazandırılan topçuların hiç biri başarıyı getirmedi.Taraklının genci onlardan çok üstün.Bize sadece iyi bir kaleci lazımdı.Önüne gelen futbolcu transferi yaparsa olacağı buydu. Çıkın bakalım işin içinden.
MEHMET RAİF
27.12.2010 / 14:14:24
Aslında yönetim Kurulundan iiftasyı anlarım ama dernek üyeliğinden istifayı onaylamıyorum. dernek ten ne istiyorunusz ki? Bence bozguncu başı Erdal Özen ve Eşref Pektaş ta derhal istifa etmeleri gerekir.
Savaş
27.12.2010 / 14:20:17
Taraklısporda yaşananlar gerçekten endişe verici. Futbolu seven insanlar Taraklıda spora hizmet etmiş insanlar kendilerini geri çekiyorlarsa hatta dernekten de istifa ediyorlarsa mutlaka sebebi vardır. İstifa edenlere bakıyorum da hepside toplumun sevip saydığı insanlar. Galiba birbirimize güvenmeyi öğrenememişiz.Taraklıspor kimlere kalacak acaba?
tarık eren
27.12.2010 / 14:53:28
taraklı spora taraklı sahip çıkmadı.gerçek bu.yöneiminden futbolcusuna kadar kusura bakmayın beyler bu bir güven sorunu.bu aşılamadı.
ramazan
27.12.2010 / 15:18:12
ne olacak bu taraklısporun hali diyorum istifalar neden arkadaşlar onursal başkan nerdesin taraklıspor hepimizin istifa eden arkadaşlar taraftara açıklama yapın sizler varsanız bizler trübündeyiz.her zaman sizin yanınızdayız.
ufuk şen
27.12.2010 / 16:20:38
Hani; "mümkünlü'de her şey mümkün" deyip duruyordunuz? İstifalara tek taraflı bakmamak lazım.
ahmet
27.12.2010 / 18:00:12
MEHMET RAİF kimsin kimin neyisin bilmiorum ama eşref abi ve erdal abi gibi adamlar kasada 15 milyar varken 6 liraya indirmiyorlar...MEHMET RAİF bey birşey bilmeden konusma
mesut uzelli
27.12.2010 / 20:40:56
Herkes eteğinde taşları döksün hadi bakalım.....
mustafa dağdelen
28.12.2010 / 12:43:38
taraklımız küçücük ama olaylarmı büyük anlamadım nevzat abide bıraktığına göre durum vahim izzettin kolay kolay bırakmazdı onda da var hepsi iyi yönetici ama başka taraklı yokki üzüldüm tam takım iyi giderken ama doğru bil diğinizden vaz geçmeyin saygı duyarım taraklıya başarılar herkese selamlar
sebahat güneş34
28.12.2010 / 13:30:56
Taraklımız Taraklıspor adına istifalara üzüldüm.Bir bayan taraftar olarak geçen sene maçınıza geldim.Güzel görüntüler içinde Taraklısporun maçını seyrettim hele o trübünleri şenlendiren yöneticiniz Çetin ARDIÇ beyin Taraftarı coşturması birlik beraberliğin örneğidi istifaların geri alınması taraftarıyım.Taraklımıza dostlarımıza akrabalarıma selamlar...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.