TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Üç Öğretmene Veda Yemeği

Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge okulunda görev yapan üç öğretmene tayinleri çıkması sebebiyle veda yemeği düzenlendi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Yunuspaşa çarşısındaki Murat Han Kahvesinde Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri Fatih Tiflis, Gönül Tiflis,ve Suzan Sarıca'nın başka okullara tayini çıkması nedeni ile veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Kaymakam Muhlis Arslan,Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan Lise Müdürü Hilmi Baylan YİBO Müdürü M.Ali Çınar ve öğretmenler katıldı.

Veda yemeğinde konuşma yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tiflis eşi Gönül Tiflis ile birlikte Taraklı'da 2 yıl süresince heyecanla görev yaptıklarını belirterek "Başarılı olabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik.Yaşamımız boyunca Taraklıyı unutmayacağız.Herkese teşekkür ediyoruz "dedi.

Öğretmen Suzan Sarıca'da yaptığı konuşmada Taraklı'da görev yaptığı süre içerisinde kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Muhlis Arslan tayini çıkan öğretmenlerin üzüntüsünü paylaştığını ifade ederek öğretmenlere "Taraklı'da öğrencilerimizin başarılarında katkı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Okul Müdürü M.Ali Çınar da yaptığı konuşmada "Kalpleri heyecanla çarpan öğretmenlerimiz ile birlikte öğrencilerimizin mutlulkları gözlerinden okunuyordu.Hep birlikte başarılı bir eğitim yılı geçirdik.Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan'da programın sonunda yaptığı konuşmada tayini çıkan öğretmenlere mutluluk ve başarı dileyerek "Hiç bir zaman bizlerden desteğinizi esirgemediniz.Üzerinize vazife olmayan işleride yaptınız.Büyük fedakarlıklar yaptınız.Sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Kaymakamı Muhlis Arslan,Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan ve YİBO Müdürü M.Ali Çınar öğretmenlere plaket ve hediye sepeti takdim etti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

dumanlı avcı
24.06.2011 / 12:54:09
kardeşim benim....TARAKLI seni özliyecek ve arayacak...taraklının tarihinde görebileceği en kaliteli beden eğitimi öğretmenlerinden biriydin..rabbim yolunu açık etsin..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.