TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Şampiyonaya Veda Etti

Tekirdağ' da 20 - 25 Haziran 2011 tarihleri arasında düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılan Kübra Sanlı çeyrek final öncesi şampiyonaya veda etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Tekirdağ' da 20 - 25 Haziran 2011 tarihleri arasında düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılan Kübra Sanlı çeyrek final öncesi şampiyonaya veda etti.

Adapazarı Spor Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Kübra Sanlı şampiyonada; “3-2, 3-0” skorlarla rakiplerini devirirken çeyrek final öncesinde Trabzonlu rakibine “12-9” mağlup oldu ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonasına veda etmiş oldu.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
27.06.2011 / 23:38:39
Şampiyonada Taraklıdan da sporcunun yer alması büyük başarıdır.Kübra Sanlı eminimki başka şampiyonalarda en iyi başarılara imza atacaktır.Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz.Ayrıca Ali Sanlı kardeşimizi taekvondo sporuna sağladığı katkılardan dolayı tebrik ediyorum.Kısıtlı imkanlarda olağanüstü çaba sarf ederek bir şeyler yapma çabasında.Kendisine daha fazla destek olmamız gerekiyor.
Ali SANLI
27.06.2011 / 23:51:25
Kardeşimi öncelikle bu kısa sürede elde ettiği başarısından dolayı kutluyorum... Kübra taekwondoya 2 yıl ara verdi ve 2 aylık imkansızlıklar içinde çalışmasıyla 5 Haziran 2011 tarihinde Akyazı'da şampiyon olurken, Türkiye Şampiyonasında da çeyrek fişnale kadar gelebilmesi büyük bir başarıdır. Kendisini tekrar tebrik ediyorum..
erhan yıldız
28.06.2011 / 00:11:47
ali aqam tekirdağdan erhan bızım memleket yaramadı kardeşimize uzuldum ama daha yası henüz çok genc buda bır basarı sayılır kardesımı yurekten kutluyom aqam basarılarınızın dewamını dılıyoruz t.dağ halkı olarak benı face eklemeyı unutma erhan yıldız her zaman gel buyr buralara sınanı yıne gecemedım bu yarısırken sen geldın aklıma :)) aeo grusruz slmlar adapazarına
çeto başkan
28.06.2011 / 21:36:13
Üzülme kübra sen taraklıyı en güzel şekilde temsil ettin imkanlar belli başarı gelecektir.yolun açık olsun başarılar.
yaşar düvenci
2.07.2011 / 12:43:27
keşke haberim olsaydıda kübra kızımızı izleyebilseydim hem misafir eder hemde eski günlerimi yad ederdim her neyse inşallah başka sefere.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.