TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı Termal Turizm den İftar

Taraklı Termal Turizm Misafirlerini Ağırladı.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Termal Turizm düzenlediği iftarda protokol mensuplarının yanı sıra ilçe halkını da ağırladı. Taraklı termal hizmet ofisinde şirket yetkilisi Ahmet Genç in ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Kaymakam Muhlis Arslan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Kolsuz. İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Mehmet Erkal, Siyasi Parti ilçe yöneticileri, Daire müdürleri ve ilçe esnafları katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Taraklı Termal A.Ş Turizm yetkilisi Ahmet Genç tüm davetlilere katıldikları için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da Taraklı Termal tarafından ilçede yapılan yatırımın çok büyük bir yatırım olduğunu ifade ederek düzenledikleri iftar için teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Muhlis Arslan da yaptığı konuşmada Taraklı Termal yatırımı sayesinde ilçenin büyük gelişme sağlayacağını ifade ederek "bu önemli Turizm yatırımı sayesinde ilçemiz ciddi anlamda gelişme sağlayacaktır. Yatırımı gerçekleştirenleri kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum, iftar yemeğine katılan her kese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

İftar çay ve sohbetlerin ardından sona erdi.

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzetin KÖMÜRCÜ
17.08.2011 / 00:22:24
Böyle bir anlamlı iftarda fotoğraf karelerine yansıyan, protokoldeki soğuk yüzler ile,iftara katılan halk topluluğundaki sıcak yüzler arasındaki fark herkesin dikkatini çekiyordur umarım
zülfikar
17.08.2011 / 02:06:23
temcit pilavı gibi aynı konuyu gündeme getireceğine çözüm yolları arasan şu mübarek ayda bir hayır işlemene vesile olur.herkes bıktı artık hep aynı konuyu ele almandan.alay konusu oldun haberin olsun...
ALİ
17.08.2011 / 09:00:18
MEHMET ALİ ÇINAR, MEHMET ERKAL VE TACETTİN ÖZKARAMAN DIŞINDA GÜLÜMSEYEN GÖRMEDİM. YA SİZZZZ
İzzettin KÖMÜRCÜ
17.08.2011 / 11:38:12
ZÜLFİKAR KARDEŞ !! SORUNUN ÇÖZÜMÜNE KATKI SAĞLAMAYA HER ZAMAN HAZIRIM...YANLIZ ALLAH İLE KUL ARASINDAKİ İŞLERE SAKIN KARIŞMA...GÜNAH.....KULDAN UTANMIYORSAN ALLAHTAN KORK...EĞER SIKINTI SENİ RAHATSIZ ETMİYORSA DERİM Kİ SANA, -DİNİME KÜFÜR EDEN BARİ MÜSLÜMAN OLSA- .... SOKAĞA ÇIKTA HALKI BİR DİNLE BAKALIM NE DİYOR BU HALK..!!
nevzat akay
17.08.2011 / 14:32:33
Zülfine yandığım Zülfikar bey.Eleştirilerinize katılmıyorum.1=Konu gündemde olan konu 2=eğer yardımcı olmak amaçlı yorum yazdınızsa İsminizi saklamanıza gerek yok 3= Konu Taraklımızın geleceğini ilgilendiren ciddi meselenin neresi komik.belliki hezeyan içerisindesin
Hülya Özcan
17.08.2011 / 15:26:56
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın. ~Hz.Mevlana~
zülfikar
18.08.2011 / 00:38:02
ben alay konusu oldun derken olayın değil bunu devamlı olarak gündeme getirmenin olduğunu dile getirdim nevzat bey..ayrıca izzetin lafı yine tersinden anladın galiba ben burada allahla kul arasına girmiyorum.haşa kulu(seni) iyi şeyler yapmaya yönlendirmeye çalışıyorum.lütfen konuyu çaptırma herzaman yaptığın gibi...allaha şükür ben önce allahtan korkar sonra kuldan utanırım..ayrıca nerden çıkartıyorsun dine küfrettğiğmi...hayret bişey sen yazdıklarımı bidaha oku...anlamıyorsan onu bilemem..veya senin tarzın bu demekki...karşındakini batırmak için herşeyi yapma gayretindesin...senden de korkulur.ben zaten halkı dinlediğim için bunu yazdım..halk devamlı senin bunu dile dolamandan bıktııııı....
zülfikar
18.08.2011 / 00:39:42
hülya hanımın dediklerine katılıyorum..bunuda bir düşün..
İzzettin KÖMÜRCÜ
18.08.2011 / 13:28:38
Güzel Kardeşim Zülfikar...Kendini keskin zekalı zannediyorsun sürekli bana -sallama- peşindesin. Ama gelip kucağıma oturuyorsun...Benim için sorun değil..İpe sapa gelmez yazdıklarına gelince...Mevcut olay alay konusu değil ama bunu benim sürekli gündeme getirmem alay konusu oluyor...Öylemi? Sen bundan neden rahatsız oluyorsun? Bir ilçede Mülki amir ile Belediye Başkanı birbirinin elini sıkmayacak ilçenin menfaatleri için ortak kararlar almayacaklar ve ben bir gazeteci olarak bunu gündemde tutmayacağım..Bunu mu istiyorsun? Yazdıklarımdan rahatsız olmayacaksın...Hoşnut olacaksın......Olayın üzerinde yoğunlaşırsan belki Taraklı için faydan olur..Benim tarzıma gelince godoslama dalarım..Doğru bildiğim neyse onu söylerim,yazarım.Karşımdaki batmış, çıkmış beni ilgilendirmez..Sonra ben Hz Ali'nin çift başlı kılıcı < ZÜLFİKAR > değilim ki niye korkuyorsun ..Gerçekten belli ki halkın içerisinde değilsin....Çık sokağa da bir dinle halkı...-Hülya-ismindeki yorumcunun Hz Mevlana'dan yazdığı sözü ben düşündüm.Hz Mevlana,Yunus Emre,Ahmet Haşim,Sokrates, Viktor Hugo bu konuda çok anlamlı sözler söylemişler ..Ku'ran da ayet ve hadisler var....Yani bizi cahil sanma lütfen .:)
zülfikar
19.08.2011 / 02:05:48
ben hiçbirşeyin peşinde değilim...geri zekalıda değilim.en azından ne yazdığının ne yazdığımın farkındayım..gazeteciliğe yakışır şekilde davran.uslubunu düzelt..kimsenin kucağında işim olmaz hele senin asla..sen önce kendini düzelt...çırpındıkça batıyorsun..
İzzettin KÖMÜRCÜ
19.08.2011 / 10:33:50
:):)) Bahtın açık olsun :) :))...yabancısı olduğun kucağa uturma...hele benim kucağıma asla :)) uslubumu bozmam adını yazmandan korkmandandır.Kimden niye korkuyorsun ki... senin yaptığın daha büyük edepsizliktir....Adını yazmış olsaydın seni adam yerine koyardım...O nedenle benim gazeteciliğime dil uzatacak en son kişi sen ol lütfen..
zülfikar
20.08.2011 / 01:40:31
senden korktuğum için değil şerrinden ve attığın çamurlardan korktuğum için..çünkü sen adam gibi adam olsan yapılan yorumları saygıyla karşılarsın..gazetecilikte herşeye açık olacaksın.taktir edende olur eleştirende..
z
20.08.2011 / 01:43:49
ben insanlardan korkmam:=)))
İzzetin KÖMÜRCÜ
20.08.2011 / 01:58:21
Kendine yakışan elbiseyi bana giydirmeye çalışma :)
zülfikar
21.08.2011 / 01:17:21
benim sabrımı daha fazla zorlama..senin seviyene düşmek istemem..ama fazla zorlarsan zararlı sen çıkarsın.bir eleştiri ve öneri olarak yaptığım yorumuma yazmadığını bırakmadın..konuyu nerelere taşıdın.ne adamlığım..ne zekam..ne dinim..ne terbiyem kaldı..dil uzatmadığın..bir de kucağına kadar getirdin( ne terbiyesizlik)bunları aleyhinde delil olarak mahkemeye veririm.sonra gerisini sen düşün..benim midem sizin kadar geniş değil..öyle kucağa oturmaları falanda hazmedemem..geçmişini düşün öyle konuşş.benim alnım açık göğsüm pak..allaha şükür..
İzzetin KÖMÜRCÜ
21.08.2011 / 12:02:21
KUCAĞIMDAN İN ARTIK !!!: Anlaşan kaşıntıların geçmeyecek senin.)) Kaşıntıların devam ettiği sürece ben burdayım....... Geçmişimi düşündüğüm zaman önce rahmetli dedem, babaannnem ,anneannem geliyor aklıma......Sonrada hayatta kaçırdığım fırsatlar geliyor... HAREKETE GEÇMEK İÇİN NE DURUYORSUN ? DEVLETİN SAVCISIDA HAKİMİDE İŞİNİN BAŞINDA....Alnı açık,göğsün pak birisisin madem... yeter. -İN KUCAĞIMDAN ARTIK -!!!!! inde beni fazla yorma :):)
zülfikar
22.08.2011 / 02:08:36
özlemle hatırladığım mahdumlardan ve yayladan kucak dolusu sevgiler...:=))))
İzzetin KÖMÜRCÜ
22.08.2011 / 11:20:08
:) :)) EYVALLAH :)
zülfikar
22.08.2011 / 22:37:29
yazıkk.. utanma duygunda kalmamış..:=))))))
İzzettin Kömürcü
23.08.2011 / 00:26:08
Okuyucuların büyük bir bölümünden tepki alıyorsun.Eğer seni ciddiye almış olsam yemin ederim kim olduğunu tespit eder sana şalvar giydiririm.Öncelikle sosyal paylaşım sitesi Facebook ta bu haberi paylaşıyorum.Akıllı ol ve uzaaa.Yalama oldun artık.
Sakir SEZER
3.04.2012 / 21:06:47
Kimseye faydası olmayacak aşağıdaki yazışmanın kaldırılması ve benim gibi Traklıyı inceleyen misafirlerin ciddi rahatsız olduğu aşikardır. Selam ve saygılar.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.