TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

73. Yıl Dönümü

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 73.yıl dönümü münasebetiyle anlamlı bir anma töreni düzenledi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu salonunda düzenlenen Atatürk'ü anma programına İlçe Kaymakamı Muhlis Arslan, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Garnizon Komutan V. Çağlar Yılmaz ve daire müdürleri katıldı. Taraklı Atatürk ilköğretim Okulunun hazırlamış olduğu program YİBO un çok amaçlı salonunda saat 9: 45 te ybaşladı. Sunuculuğunu Atatürk İlköğretim okulu Türkçe öğretmeni Ekrem Çetin, Atatürk iljköğretim Okulu öğrencilerinden Beyzanur Kısa ve Merve Kavas Yaptı. Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk'ün hayatını gösteren bir slayt gösterisi sunuldu. Ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ve Atatürk'ün sevdiği türkülerle program sona erdi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

selami küçükçınar
10.11.2011 / 20:49:42
Tüm dünyadaki siyasi ve askeri otoritelerin dehasını kabul ettikleri ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 73.yıl dönümünde Ata'mızın başarısını küçültüp,sıradanlaştırmaya çalışanlara bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.Atatürk milli mücadeleyi evet tek başına yapmamıştır ama tek başına bu mücadeleyi başlatıp bu mücadelenin lideri olmuştur.Bu davranış büyük cesaret ister,başarısızlığın cezası idam sehpasıdır.Atatürk kaybedecek bir kariyeri olmayan sıradan bir asker değil,geleceği parlak bir Osmanlı paşası idi.Atatürk de iktidar sahipleri gibi işgal kuvvetleriyle şahsi çıkarları için işbirliği yapabilirdi, tam aksine canı pahasına yurt ve millet sevgisiyle milli mücadelenin önderi oldu.Eğer bugün yurdumuzda bayrağımız inmediyse,ezanımız dinmediyse,isimlerimiz Eleni,Hristo,George v.s olmadıysa Atatürk'ün başarısını küçülteceğimize O'nu minnet ve rahmetle anmalı,açmış olduğu aydınlık yolda ilerlemeliyiz.
Nezih Karabıyık
10.11.2011 / 22:07:48
ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü HER GEÇEN GÜN DAHA BÜYÜK BİR ÖZLEMLE ANIYOR VE ARIYORUZ. RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.