TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Karatecilerden Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret

Taraklı’da yeni başlayacak karate çalışmaları için görüşmeler yapmak üzere teknik direktör, Avrupa, dünya hakemi Uğur Kobaş, ilçe antrenörü Memduh Sakarya ilçe Kaymakamı Muhlis Arslan ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaramanı makamında ziyaret etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Halk Eğitim Müdürü Ercan Elverdi ile birlikte ilk olarak ilçe Kaymakamı Muhlis Arslan’ı makamında ziyaret eden Karateciler Kaymakam Arslan’dan destek istediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Arslan kendi sininde 7 yıl karate yaptığını ve branşı çok iyi tanıdığını ifade ederek “İlçemizde karate sporunun yaygınlaşması için imkânlar ölçüsünde her türlü desteği sağlamaya hazırım. Antrenmanlarının başlamasından dolayı memnuniyetimi belirtirim” dedi.
Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Her zaman spora destek oluyoruz. Karate branşınada destek vermeye hazırız” dedi.Başkan Özkaraman Kobaş ve beraberindekilere Taraklı kitabı.ve broşürlerin yanı sıra değişik hediyeler takdim etti.
Uğur Kobaş Kaymakam Muhlis Arslan ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a yaptığı ziyaretlerin çok faydalı olacağına inandığını ifade ederek“ İlçede kaymakam ve belediye başkanı tarafından çok sıcak karşılandık, Kaymakam bey karatenin ihtiyacı olan minder konusunda, belediye başkanı ise ilçenin tanıtımı için uluslararası open turnuvasında tanıtım çalışmaları yapacaklarını söylediler. Branşımıza destek oldular. Branşım adına her ikisine de şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
İlçe Antrenörü Memduh Sakarya’’da “Kaymakamız ve Belediye Başkanımızdan çok sıcak karşılamalar gördük, artık bende bu desteği bu sıcak karşılamaları başarılı ve kalıcı sporcular yetiştirerek ve Taraklı ilçesine hizmet etmek için elimden gelini yapacağım” dedi. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.