TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Şehit Annesi 'Yılın Annesi'

2004 yılında Alifuatpaşa tren yolunda hemzemin geçitte meydana gelen trafik kazasında şehit düşen polis Fatih Esin Ertürk’ün annesi Elveda Ertürk ve Taraklı Atatürk İlköğretim okulunda her gün öğrencilere yardımcı olan Hatice Değirmencioğlu Taraklı Kaymakamlığı tarafından 'Yılın Annesi' olarak belirlendi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Taraklı Kaymakamlığı 8 yıl önce Alifutpaşa tren yolu hemzemin geçitte şehit olan polis Fatih Esin Ertürk’ün annesi Elveda Ertürk’ü yılın annesi seçti.
Taraklı Kaymakamı Muhlis Arslan yılın annesini, şehit polis Fatih Esin Ertürk’ün annesi Elveda Ertürk ve yine yılın annesi olarak Atatürk İlköğretim okulunda her gün öğrencilere gönüllü olarak hizmet eden Hatice Değirmencioğlu’nu belirlediklerini bildirdi.
Şehit annesi Elveda Ertürk’ü evinde ziyaret eden Kaymakam Muhlis Arslan 13 Mayıs anneler günü hediyesi verdi.Arslan şehit polis Fatih Esin Ertürk’ün acısını hala Taraklı halkının yüreğinde hissettiklerini kaydetti.
Kaymakam Muhlis Arslan “Elveda Ertürk anne, 28 yaşına kadar getirdiği genç evladını şehit verdikten sonra onurlu ve gururlu dik duruşuyla, büyük acıya katlanmasıyla bütün annelere baş tacı olmuştur Elveda anne, gözümüzde yüce bir anne ve değerli bir varlıktır. Hepimizin annesidir. Kaymakamlık olarak 'Yılın Annesi Onur Ödülüne' layık gördük. " dedi.
Her gün Atatürk İlköğretim okuluna gelerek okuldaki öğrencilere yardım eden Hatice Değirmencioğlu’da Kaymakamlık tarafından ‘Yılın Annesi’ seçildi.
Kaymakam Muhlis Arslan ‘Yılın Annesi’ seçilen Hatice Değirmenci oğlunu kutlayarak onur ödülü verdi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

yusuf
11.05.2012 / 15:16:27
Rahmetli Fatih' i Sn.Valim Ayhan ÇEVİK beye Kaymakamımız Önder BAKAN vasıtasıyla ben önermiştim.Rüya gibi sanki sevinçten uçuyordu rahmetli. Şaka yaptığımı zannediyordu. Ta ki, Bilecik Emniyet Müdürünün kendisini arayıp seni Vali bey bekliyor dediğinde rüyadan uyanmıştı. Çok istiyordu koruma olmak. Nereden bilebilirdik ki artık Rahmeti Rahmana kavuşmak ve şehitlik mertebesine ulaşmak için yolculuğun başladığını. Sn Valimin abisinin ve Fatihimin kaderleri aynıymış . Cenazesine katılan Sn Valimin son derece bitkin ve şaşkın haldeyken omuzuma dokunup "Üzülme yaradan böyle istedi" sözü hala kulaklarımda. O metaneti gördüm dimdik duruyordu Valim, demek ki devlet adamlığı öyle kolay olunmuyor diye geçirdim içimden. Allah rahmet eylesin acımız bir daha tazelendi ama beni sevindiren olay ise yıllar geçse de annesinin hatırlanıp böyle onurlandırılması da ayrıca mutlu etti. Allah sabırlar ihsan eylesin Elveda abla.Rabbim dayanma gücü versin. Eşine ve yavrusuna da Rabbim sağlık sıhhat versin.
İzzettin KÖMÜRCÜ
11.05.2012 / 15:57:38
Can Kardşim gibi sevdiğim şehidimiz Fatih Kardeşimi bir kez daha rahmetle anıyorum.Yılın annesi Elveda annemizin ellerinden hürmetle öpüyorum.Hatice kardeşimizi kutluyorum.Onun gibi öğrencilere destek olaan velilerimizin artmasını temenni ediyorum.Tüm annelerimizin ANNELER GÜNÜ kutu olsun

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.